Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szerintetek egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek egy fiú legyen rossz?

Figyelt kérdés
Szerintetek egy fiú legyen rossz és durva mint egy börtönrab vagy legyen kedves udvarias tomantikus? kort is kérek

2012. dec. 18. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Legyél rossz és durva az a menő, ha normális csajokat akarsz felszedni.

.

.

.

.

.

.

.

Vicceltem.

2012. dec. 18. 14:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak fekete és fehér létezik ám!
2012. dec. 18. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
én fiúként úgy tapasztalom hogy mindig a középút a nyerő, ha vele vagy akkor legyél romantikus kedves udvarias, társaságban legyél cinikus kocsog tele iróniával, mert azon kacagnak, ha pedig meg kell őket védeni akkor legyél rab.
2012. dec. 18. 14:37
 4/11 A kérdező kommentje:
azért kérdezem mert szerintem én udvarias és kedves vagyok a nőkkel és semmit sem tisztelek jobban nálluk de egy szép lánynak sem tetszek
2012. dec. 18. 14:38
 5/11 A kérdező kommentje:
3. igazad van ilyen leszek mostantól
2012. dec. 18. 14:39
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
Azért a külső is sokat számít, ha alacsony vagy és csúnya, akkor lehetsz te akármilyen tapló, akkor sem fognak soha a büdös életben vonzódni hozzád.
2012. dec. 18. 14:46
 7/11 A kérdező kommentje:
lány voltál? hány éves?
2012. dec. 18. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
legyen kedves udvaris romantikus,DE egy kis huncutság nagyon csábító tud lenni
2012. dec. 18. 16:40
 9/11 anonim válasza:
Legyen huncut vicces kedves romantikus és néha rossz
2012. dec. 19. 14:46
 10/11 missviol válasza:
szerintem legyél kedves. De ne nyálas! Az ágyban aktív, kanos :) legyél balványozó , akkor sok törődést fogsz kapni vissza! Ja és nem feltétlenül kell rossznak lenned, elég ha egy lány azt hiszi!
2012. dec. 19. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!