Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Olvassátok el ezt kérlek,...

Olvassátok el ezt kérlek, most mi legyen?

Figyelt kérdés
A szüleim 1 éves koromban elváltak van még egy nagytesóm meg egy 9 éves fiú aki apával és a párjával él. Én eddig anyával és a nagyszüleimmel éltem de anya sajnos meghalt. Most ügye dönteni kell hogy kinél lakjak apa vagy a mamáék én szeretnék apánál élni és ő is nagyon szeretné aszt mondta legalábbis és a párja is elfogadná ezt és a fia is. Én 14 éves lány vagyok, apámmal eddig nem találkoztunk de most igen és szerintem tényleg szeret de ez ennyiből még nem derül ki. Szerintetek most mi legyen, megbizzak apámban? :(

2015. dec. 7. 15:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
köszi szerintem apa nem venné el a pénzem de szeretnék náluk lenni szünetbe és megismerni őket remélem jól döntök
2015. dec. 7. 16:54
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szívem, őszintén remele, hogy jól alakulnak a dolgaid. Viszont az "aszt" helyesen "azt". Már nem bírtam tobbedik olvasás után.
2015. dec. 7. 17:21
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem akarok az ördög ügyvédje lenni.

De ha elválnék, soha a büdös életbe nem tudnék lemondani a lányomról. Pedig mi se terveztük, és én is fiút akartam. Ennek ellenére, ha egy napig nem látom a lányom, mert már kétnapos az osztálykirándulás, ki vagyok bukva. Nincs olyan, hogy az anyja nem engedi látni. A törvény kötelezi erre. Ha ezt nem teszi, annak két oka lehet. Vagy olyan böszmeséget csinált, hogy hatóságilag tiltják el. Ennek nagyon kicsi az esélye. sokkal valószínűbb, hogy nem érdekelted. Magyarország kis ország, pláne, ha tudta, hogy a nagyszüleidnél laktok, bármikor kereshetett volna. de nem tette. Miért?

Gondolj csak bele. Eléd áll a lányod, mert meghalt az anyja. Mit tenne egy normális apa? Én azonnal magamhoz venném. Nem fursa, hogy csak nyáron költözhetsz oda? szerintem ez csak időhúzás. Apád egyáltalán nem repes attól, hogy odaköltözz. Húzza az időt, hátha meggondolod magad, vagy odamész, és nyár végére "meggyőznek" hogy kár lenne félbehagyni az iskolát, menj vissza a nagyiékhoz. Az is lehet, hogy eltitkolta a feleségétől, hogy van egy gyereke. Az új felesége is simán kibukhat, ha 10 év házasság után egyszercsak beköltözik egy 15éves lány a családhoz. Biztos nagyon fog örülni.

úgyhogy szerintem az öreged hárít, én nem bíznék benne. Mi alapon bízhatsz meg benne? 14 évig szart a fejedre. ne dőlj be a kamu dumáinak, hogy az anyád nem engedte, hogy találkozzatok. Téged nem zavar, hogy a halott anyádat okolja? ez a legkényelmesebb hazugság, hiszen édesanyád már nem cáfolhatja meg.

2015. dec. 7. 20:42
 14/21 A kérdező kommentje:
a 17:21-esnek AZT
2015. dec. 7. 21:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem apa okolja most anyát én tudom hogy nem akarta hogy találkozzunk mert én is kérdeztem anyát hogy nem e találkoznánk vele aszt mondta hogy felejtsem el. És hát ennek az okát még nem tudom teljesen de addig nem hagyom ezt a témát amíg apa el nem mondja mert ezt azért tudnom kell szerintem. És apának most csak élettársa van nem házastársa. Én nem tudom bízzak e benne de majd meglátjuk hogy mennek a dolgok.
2015. dec. 7. 21:29
 16/21 A kérdező kommentje:
És én akartam úgy hogy a mamáéknál maradjak a suli végéig mert 8-as vagyok és úgyis másik suliba mennék és a mamáék sem bírnák azt hogy egyik napról a másikra elmennék .
2015. dec. 7. 21:38
 17/21 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon anyukád miben halt meg, megkérdezhetem?
2015. dec. 7. 22:50
 18/21 A kérdező kommentje:
beteg volt már régóta :(
2015. dec. 8. 14:16
 19/21 anonim válasza:

Részvétem az Édesanyád miatt!

Azt javaslom, hogy egyenlőre mindenképp a nagyszüleidhez költözz. Nagyon gyanús ez a hirtelen felbukkanása édesapádnak. De mindenképp nyitott legyél felé is. Gondolok itt közös programokra, ottalvásra és hasonlók. Aztán az idő majd eldönti. Ennyi idő alatt sajnos nem fog kiderülni, hogy az érzései őszinték-e. Remélem segíthettem

2015. dec. 8. 18:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Erre azt tudom mondani, hogy 14 éves vagy, lassan felnősz. Hivatalosan is. Az, hogy az apád 14 évig nem törődött veled, szar ügy. De azért, mert előkerült most, nem jelenti azt, hogy a hátralévő négyben fog. Azt a 14 évet nem lehet bepótolni.

Nagyon sajnállak amúgy anyud miatt. És féltelek is, mi lesz veled, ha apádhoz költözöl. Mert azt írod, szerinted szeret. Hát, szerintem meg, ha szeretne, akkor nem tűnik el 14 évre...

2015. dec. 9. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!