Anyukám és apukám meglátták a meztelen fotóimat! Mi
legyen?
Figyelt kérdés
Nagyon ki vagyok amiért a szüleim a telefonomban lévő félmeztelen (nyaralásos) képeimet meglátták, amit számon is kértek tőlem és az egész családban szétkürtöltek. Mit csináljak, hogy ezt az esetet minnél elöbb el tudjam felejteni?;( normális válaszokat, köszönöm
Kellemetlen lehet a szitu, de biztos megkérdezném, hogy miért kellett ezt a családban elmondani? Elég kellemetlen anélkül is, hogy mindenki ezen csámcsogjon. Nyeld le a dolgot, mást úgy sem tehetsz.
2015. dec. 1. 15:16
2/12 anonim válasza:
Az a legfontosabb kérdés,mennyi idős vagy,és milyen jellegűek a képek.
2015. dec. 1. 15:24
3/12 A kérdező kommentje:
Igen én is megkérdeztem, hogy miért kellett erre meg az volt a válasz, hogy "Azért csináltad, hogy mások is lássák" amit rohadtul nem értek mert még meg sem fordult a fejembe, hogy kirakjam valamilyen közösségi oldalra vagy megmutassam valakinek csak szimplán elfelejtettem kitörölni..
Köszönöm a válaszod!
2015. dec. 1. 15:24
4/12 anonim válasza:
Én kérném számon őket, hogy miért nem lehetett ezt hárman megbeszélni,miért kürtölték szét?
Ahogy az első is mondta, nyeld le!
2015. dec. 1. 15:25
5/12 anonim válasza:
Kérdező no vagy akkor miért kellett félmeztelenre öltözködni a nyaralason??
2015. dec. 1. 15:26
6/12 anonim válasza:
Ne rágódj rajta, mert visszacsinálni nem tudod, szóval ne töprengj ezen, lépj túl rajta.Majd a szüleid is lenyelik előbb.utóbb, persze addig biztos sokat felemlegetik majd.
Legközelebb ne pucérkodj, és főleg ne fotóztasd magad. Vagy töröld hamar, ha mégis. Főleg, hogy simán felkerülhet a netre, még ha nem is akarod. Szoktam beszélni ilyen vírusokról, meg adat és egyéb lopásokról, nah... :)
2015. dec. 1. 15:32
7/12 anonim válasza:
Én az ilyeneket poénra veszem anyuval, másképp baromi kínos lenne :D Nincs közük egyébként hozzá, miért lenne tilos az ember lányának meztelen képet készíteni?... Az már sokkal gázzab hogy a telefonodba kutakodnak a megkérdezésed nélkül, én a helyedben nagyon pipa lennék, jogosan. Szintúgy a szétkürtölésért, ezt mégis hogy gondolták?? Utálom az ilyen képmutatókat, hiába a szüleid és tisztelni kell őket, de nem viselkedhetnek így akkor sem. Én mikor még velük laktam, simán elmagyaráztam nekik normális hangnemben persze, megértették és sokat változtak ők is én is :-)
2015. dec. 1. 15:37
8/12 anonim válasza:
mennyi idős vagy?
2015. dec. 1. 15:38
9/12 anonim válasza:
Ezt igy nehez eldonteni, tegyel fel kepet.
2015. dec. 1. 15:39
10/12 anonim válasza:
Vedd úgy, hogy ez egy jel arra hogy milyen könnyen kikerül az ember kezéből egy ilyen fotó. Tanulj belőle. Karrierek szoktak tönkremenni az ilyesmi miatt amikor előássák valaki meztelen fotóit, a nők mégis boldog-boldogtalannak engedik hogy mindenféle módon fotózzák őket, amik aztán persze mennek is a netre amikor a hatalmas szerelem már elmúlt. Magadat is értelmetlen fotóznod, pláne egy sebezhető okostelefonnal. Tanulj belőle és minden nő aki úgy gondolja, hogy egy ártatlan fotó sosem fog visszaütni később az életben (kivéve amikor elküldik a munkahelyén a főnöknek, vagy olyan karriert akar befutni, ahol az erkölcsös életvitel elvárt).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!