Kellemetlen meztelen élmény előfordult már veled? Akár úgy, hogy téged megláttak, akár úgy, hogy te megláttál valakit meztelenül?
Én sokat vagyok meztelen, de kellemetlen élményem még nem volt.
Akik láttalak azt meg nem tudom, nem mondták.
Volt hogy nyáron meztelenül aludtam a szobámban és nyitva volt az ajtó is,és a bátyám haverjai ffeljöttek és megláttak ahogy alszom meztelen a szobámban.Mert a bátyám szobálya pont szemben van az enyémmel.
13l
Unokatesóméknál voltam,ő fiú,csak ő meg ém voltam itthon
Ettünk ,fimet néztünk,akkor mondom"elmegyek zuhanyozni"
Elmentem,vetem le a rucim
Akkor hallom hogy üvöltözik hogy"gyere ki mindjárt befosok!"
(Üvegajtó van a wc-néz,de matt-os)
Kijövök,ô elvégzi a dolgát,kijön,megfog,és mondja"hú de jó segged van!,uristen de jó a melled,Te jó ig a puncid! Szép vagy így" elnegy,de viszajön csak pucéran ,úristen gondolom
Egyszer átjött az egyik fiú baràtom és az öccse hozzánk pizsama partira. Az én öcsém és az ő öccse jól elvoltak mi meg tudtunk beszélgetni. Már késő volt és mondtam hogy elmegyek fürdeni. Bementem, megfürödtem, magam köré csavartam a türcsit. Kiléptem a fürdőszobából és a szobám felé mentem volna de véletlenül nekem futott az öccse és elbotlottam úgy hogy leesett rólam a törölköző. Nagyon megilyedtem és meg is ütöttem magam a padlón. A fiú gyorsan oda futott és látta hogy ott fekszem meztelenül a földön. Kivitt a kanapéra én meg csak pirultam szégyenemben. Aztán felöltöztem és leültünk filmet nézni. Aztán szóba esett és mondta hogy nagyon tetszenek neki.😀 de szerintem ciki volt.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!