Ez tényleg nagyon igénytelen lenne, hogy most nem öltözök fel, amíg ágyhoz vagyok kötve?
Figyelt kérdés
Fekvőgipszben nyomom az ágyat, máskor alapból meztelenül alszom, de most egész nap így vagyok, a barátomat nem zavarja, de pár barátnőm akik jöttek látogatni, beszólogattak érte, hogy igénytelen, meg milyen dolog. Most ez tényleg nagyon igénytelen?2013. márc. 25. 10:06
1/9 anonim válasza:
Hát pizsamában nem lenne igénytelen, de meztelenül vendéget fogadni az elég igénytelen!
3/9 anonim válasza:
Pizsama nem igénytelen, de meztelenül lenni, amikor vendégek jönnek igen.
4/9 anonim válasza:
Igen, igénytelen, legalább bugyi, melltartó legyen rajtad, ha más odamegy.
5/9 anonim válasza:
Én is voltam egyszer combig gipszben otthon, melegítő, póló volt rajtam, alapból azért ennyi ágyban fekve is kell.
6/9 anonim válasza:
Amikor fekvőgipszem volt, akkor én bugyi-melltartóban voltam nap közben otthon. Ha valaki jött, akkor vettem még pluszban egy pólót és egy rövidnadrágot.
Meztelenül vendéget fogadni - főleg "csak" egy fekvőgipsz miatt - tényleg eléggé meghökkentő.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm értem. Csak azért volt furi mert 2 olyan barátnőm fujjogott, akikkel osztálytárs voltam gimiben, ezerszer láttuk egymást az öltözőben pucéron. Meghát be is vagyok takarózva. De jó, egy pólót felveszek akárki is jön ezután. Combtőig vagyok gipszben, 100 kilós gipsz nagyon nehezen mozgok.
2013. márc. 26. 07:37
8/9 anonim válasza:
Azért valami legyen rajtad, ha este van és már nem vársz vendéget akkor már meztelenkedhetsz is akár, de ha jönnek látogatók azért illik ha van rajtad valami.
9/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan lehetsz meztelen a fekvőgipszben. Ugyis bevagy takarozva.
Ugy legyél ahogy Neked jó, kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!