Volt valaki akit megláttak a szülei?
Figyelt kérdés
Ma reggel történt, anya szólt, hogy mosni szeretne és ha maradt a szobába koszos ruha vigyem ki. Mondtam neki, hogy mindjárt. Ez a beszélgetés zárt ajtón keresztül történt. Közben én "azt" csináltam, és már majdnem végeztem mire anya be nyitott... meleg van így nem voltam betakarozva sem sajnos. Csak annyit mondot, hogy -mozdulj meg- de aztán észre vette és egy szó nélkül kiment. Most lement vásárolni szerintem, mert ilyenkor szokott a piacra menni... Mit mondjak neki ha haza jön vagy menjek át a haveromhoz? Nagyon kellemetlen ez a dolog... 17 éves fiú vagyok. Most ideges lehet vagy mit gondolhat rólam ?2015. júl. 18. 11:25
1/13 anonim válasza:
Szerencsére nem történt velem ilyen, nem láttak meg, de magam is anyuka vagyok, bár a fiam még kicsi, de hogy mit gondolnék? Hogy fiatal vagy, ez az élet rendje.:) Nem tennék vagy mondanék olyat, ami miatt kellemetlenül éreznéd magad. Lazán kezelném a dolgokat.
Csak legközelebb ilyenkor vagy zárd be az ajtót, vagy ne fényes nappal, mikor anyukád a közeledben van és bármikor bejöhet, akkor állj neki.:) És nem azért, mert baj, hanem azért, hogy neked ne legyen kellemetlen.
2/13 anonim válasza:
Felesleges idegesnek lennie. Ez természetes dolog, és ha saját szobád van, miért ne csinálhatnád, ha nem "koszolsz" össze vele mindent. Ha valami gondja van ezzel, az ő baja, mert 1. illene kopognia mielőtt benyit, (gondolom te sem rontasz rá ha be van csukva az ajtaja), 2. álszent. nem hiszem el, hogy ő sosem csinálja, ha viszont igen, akkor gáz, ha ezért lenézne téged.
3/13 anonim válasza:
Minek ragozni?
Amúgy így jár aki nem zárja kulcsra az ajtaját.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem szoktam kulcsra zarni az ajtót, a szüleim nem is nagyon szoktak bejönni, csak szerintem indulni akart vasarolni es előtte szerette volna elindítani a mosógépet ezért türelmetlen volt. Nagyon rosszul érzem magam a történtek miatt.
2015. júl. 18. 11:38
5/13 anonim válasza:
hidd el, neki is ugyanolyan kinos- ha nem kinosabb, mint neked. biztos nem fog kopogas nelkul bemenni legkozelebb, de nem hiszem h megemliti a dolgot, es szerintem neked sem kellene szoba hozni. csinaljatok ugy,mintha nem tortent volna semmi.
6/13 anonim válasza:
Akkor csináld "azt", amikor nincs otthon. Én is 17 vagyok, korábban vele előfordult, hogy a nappaliban végeztem a tevékenységem, aztán bejött. Olyan a lakásunk, hogy ha valaki benyit, akkor belát a heverőre egyből. Szerencsére kissé oldalt feküdtem és gyorsan felkaptam a gatyám. Biztos megérti egyébként, ilyen korban ez normális.
7/13 anonim válasza:
Csináljatok úgy mintha meg sem történt volna. Esetleg csajozz be h máskor ne forduljon elő.
8/13 anonim válasza:
Ez termeszetes dolog, mindenki csinalja, szerintem ne "idegeskedj" ezen, nincs ertelme! :)
16/L
9/13 anonim válasza:
Ha anyád nem bigott vallásos akkor régen tudja és tudomásul vette, hogy fényesited a bohocot. Gondolom a hátrahagyott foltokat is meglátta már régen."Mit mondjak neki ha haza jön vagy menjek át a haveromhoz?" Ezt a mondatodat nem igazán értem. Oda akarsz költözni a haverodhoz?
10/13 anonim válasza:
Nem kell ezt szóbahozni, 17 éves vagy anyád meg nem hülye, hogy ne tudja, de ez mindenki magánügye. Legközelebb annyi eszed legyen, hogy vagy a takarót magadra húzod vagy nem akkor csinálod, mikor bárki rád nyithat, nem kell amúgy ügyet csinálni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!