Van aki 16-17 évesen lépett le otthonról szülei miatt?
Figyelt kérdés
Ti meg tudtatok élni saját lábatokon? Később hogy alakult a sorsotok? El tudtátok végezni a sulikat is?2015. júl. 2. 20:36
1/6 anonim válasza:
Édesapám alkoholista volt, ezért már egészen fiatalon 14 évesen kollégiumba költöztem a fővárosba, onnan albérletbe 3 másik lánnyal együtt. 16 éves koromtól dolgoztam az iskolák mellett.
Nem volt könnyű és sok mindenről lemondtam, hogy tanulhassak, de megérte.
2/6 anonim válasza:
Ha így lenne, elvitt volna a rendőrség, mert 18 alatt nem is lehet albérletet bérelni.
3/6 anonim válasza:
Ès milyen jò lenne ha tudnàd èrtelmezni amit írtam. 18 èves koromig vagyis a gimmàzium befejezèsèig kollègiumban laktam ès onnan költöztem albèrletbe.
4/6 anonim válasza:
Anyam 16 volt,mikor eljott otthonrol,es igenis tudott alberletben lakni,bar az igaz,hogy neha nem volt ra penze,ugyhogy csak a lepcshazakban aludt. Dolgozott egy nagy husipari cegnel,aztan varrodaban egy nagyon-nagyon jo fizetessel,de sajnos az a gyar megszunt. Azota neveloszulo es bolti elado vegzettseget szerzett,2 sajat gyereke van,meg egy orokbefogadott,illetve kettot allami gondozasban nevel,egy presszoban uzletvezeto valamint egy mezogazdasagi kutatolaborban dolgozik(kiserleteznek kulonbozo magokkal,de ok vegyszerezik es aztan kapaljak,tartjak rendben is). Szegenyek vagyunk,de sose nelkuloztunk vagy eheztunk,persze,amig nem valt el,jobb volt,most egyedul nevel minket. Igy alakult a sorsa,egy sokkal konnyebb eletet kivannek mindenkinek,de azt hiszem,o kihozta ebbol amit ki tudott...
5/6 anonim válasza:
16 se voltam. A mázlim az volt, hogy páromnak volt munkája, így mrg tudtunk élni (rémesen nehezen) és mellette vállaltam kisebb megbízásokat, de a sulit vinnem kellett, 18 alatt minden szövetkezet lepattintott, szóval nehéz ügy volt. Ha abban az időszakban nem segítenek anyóség, bezony csőlakókká váltunk volna.
6/6 anonim válasza:
15 évesen léptem le miattuk. 18-19 évesen visszaköltöztem a szülői ház mellé albérletbe. Na, onnan rosszul alakult az életem. 19 éves koromtól a pszichiátrián voltam igen sokat, mert a szüleim inkább begyógyszereztettek, mintsem foglalkoztak volna velem.
A sulikat 20-as éveim vége felé folytattam (egyetemek), lediplomáztam. Az sorsom kb. 5 éve fordult jóra, mikor megismertem a férjem és családot alapítottunk. 40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!