Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt valaki akit megláttak a...

Volt valaki akit megláttak a szülei?

Figyelt kérdés
Ma reggel történt, anya szólt, hogy mosni szeretne és ha maradt a szobába koszos ruha vigyem ki. Mondtam neki, hogy mindjárt. Ez a beszélgetés zárt ajtón keresztül történt. Közben én "azt" csináltam, és már majdnem végeztem mire anya be nyitott... meleg van így nem voltam betakarozva sem sajnos. Csak annyit mondot, hogy -mozdulj meg- de aztán észre vette és egy szó nélkül kiment. Most lement vásárolni szerintem, mert ilyenkor szokott a piacra menni... Mit mondjak neki ha haza jön vagy menjek át a haveromhoz? Nagyon kellemetlen ez a dolog... 17 éves fiú vagyok. Most ideges lehet vagy mit gondolhat rólam ?
2015. júl. 18. 11:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne mondj neki semmit ezzel kapcsolatban és elmenekülnöd is felesleges otthonról, teljesen normális dolog, hogy az emberek csinálnak néha ilyen dolgokat, nem kell emiatt szégyenkezni, vagy másképp viselkedni. Persze zavarba ejtő, ha rajta kapnak és fordítva is, de csak abban a pillanatban. Nem hiszem, hogy anyukád ennél többet foglalkozna ezzel az egésszel, bár ki tudja, nem ismerem, csak magamból indulok ki..
2015. júl. 18. 12:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Most azt fogja gondolni, hogy na nagyfiú már az ő kisfia. Csinálj úgy, mint ha mi se történt volna, szerintem ő is ezt fogja tenni. Máskor meg légy elővigyázatosabb.
2015. júl. 18. 12:56
 13/13 A kérdező kommentje:

En elég zavarba voltam mikor haza jött. De, ő egyáltalán nem. Nem is nagyon mentem ki a szobából végül a konyhába mosolygott oda jött ölelgetet és bocsánatot kért mert nem kopogott és ennyi. De apának valószínűleg nem mondta el mert ő csak nézett.

Aztán ennyi, próbálom elfelejteni.

Azert köszi a válaszokat.

2015. júl. 18. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!