Ilyen esetben kinél lenne jobb helyen a gyermek?
Anyuka a szüleihez költözne vissza, 4 szobás ház, jó anyagi körülmények között élnek a szülei. Anyuka gyest és csp kap.
Apuka dolgozik, ő albérletben lakik, a fizetése 160 ezer ft.
A gyermek 8 hónapos.
Az anya és a gyermek is az anyuka szüleihez vannak bejelentve.
Apuka eddig 4 napot volt együtt a kicsivel mikor anyuka kórházba került.
Az albérlet díja összesen 80 ezer ft.
K
a gyes lényege hogy anyuka otthon tudjon maradni a gyerekkel,
pláne egy 8 hónapos gyerekkel, ilyen piciket nem is fogadnak automatikusan a bölcsik
nyilván késöbb az anyának is lesz állása,
annak mi értelme hogy a gyerek kalodik a bölcsi a nagyszülök meg ilyen olyan bébisziterek között amíg apuka dolgozik
"Szerintem meg akik szerint egy apa nem képes ugyanúgy gondját viselni a gyerekének, mint az anya, azok... "
Egyik sem vagyok a felsoroltak kozul, egyszeruen van gyerekem, es lattam azt a bensoseges kapcsolatot ami egy anya es a gyereke kozott a szoptatas miatt kialakul.
Az apak ezt csak kivulrol nezik, akar tetszik akar nem.
Nyilvan kesobb az apa is egyre nagyobb szerepet kap, de egy 8 honapos gyerek meg nagyon kicsi ehhez.
És ha egy anyának nincs teje, és nem tud szoptatni, nem is lesz köztük bensőséges kapcsolat? Ugyan már! Nekem is van gyerekem, az apjával pontosan ugyanolyan bensőséges viszonya van, mint velem.
Mi szerencsére megtehettük, hogy a párom is szabadságot vett ki, amikor a baba megszületett, ő is kelt hozzá éjszaka, együtt "vészeltük át" az első időszakot.
Ennyi a dolog nyitja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!