Mindenki megutálja a szüleit ha felnő?
Figyelt kérdés
pár hónap és 18 leszek. 13 éves koromig a szüleim voltak a szuperhőseim de ahogy felnőttem rájöttem,hogy két szerencsétlen akik egymás mellett ragadtak és rajtam akarják levezetni az ő el*aszott életüket. ez mindenkivel így van vagy csak án vagyok ilyenn selejt ,hogy így látom a dolgokat :D /Kérdőjel/2015. nov. 23. 09:09
31/34 anonim válasza:
Én is megutáltam őket. Amióta saját életem lett, folyton csak azzal voltak elfoglalva, hogy mennyire szerencsétlen vagyok, mert nem úgy csináltam valamit, mint ők. Ennek már vége 2 éve. Megszakítottam velük a kapcsolatomat örökre. 22/L
32/34 anonim válasza:
Nem. Csak azok, akiknek rossz szüleik voltak és ezt belátták. (Sok ember nem meri tudomásul venni, hogy a szülei nem voltak jó szülők.)
33/34 anonim válasza:
Utolsó... és voltak olyanok is, akiknek nagyszerű szülei voltak... erre nem gondoltál?
34/34 anonim válasza:
Az abszolút normális, hogy gyermekként szupehősként tekintettél a szüleidre. Az is, hogy rájöttél: Gyarló emberek ők is. Hogy megutáltad őket és így beszélsz róluk, az már abszolút nem normális. A legtöbb szülő sok álmáról mond le önként a gyermekéért, amit később a szemükre vetni elég aljas dolog. De valószínűleg te is leszel még szülő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!