Miért van az hogy engem mindenki megbánthat, míg én senkit sem?
Figyelt kérdés
Rám a családból mindenki mondhat kígyót, békát az nem baj, de ha én mondok valakire valami rosszat, akkor én szemét vagyok. Bármit csinálok pl. takarítok anyám mindig tesz rám megjegyzéseket hogy lassú vagyok, csináljam már gyorsabban. Sokszor eléggé kijövök a sodromból és akkor káromkodok, de hát egész életemben mindig csak a szidást kaptam mindenkitől illetve egyik családtagomat se érdeklem. A tesómtól ma is megkaptam hogy én karácsonyra mindig csak rossz ajándékokat vettem neki. Az egész családom hülyének tartott egész életemben. 23/L2015. nov. 20. 21:18
1/6 anonim válasza:
Ezek szerint te vagy a család legalacsonyabb rangú tagja. Én megpróbálnék elköltözni.
2/6 anonim válasza:
Te különb ember vagy, mivel te nem leled abban az örömöd, ha a másiknak fájdalmat okozhatsz.Emiatt ne bánkódj, ez nem hátrány, vagy gyengeség, ahogyan sok ostoba ember nevezi, hanem ez az igazi lelki erősség és tisztaság. Ne akard magad lesüllyeszteni erre a tengerszint alatti szellemi/lelki szintre! Valószínűleg azért mondhatnak ilyeneket, mert nem bírnak a napi események szülte indulatokkal és ilyenkor a legegyszerübb a másikon kitölteni egyeseknek.
Esetleg próbálj magadnak nagyobb önállóságot, függetlenséget kiépíteni a szüleidtől. Hidd el, biztosan szeretnek!
Te is értékes ember vagy, a lelkül mélyén tudják ezt! :)
Minden jót kívánok és kitartást! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Hát szerintük nem vagyok értékes ember, és nem szeretnek. Ha valamit nem úgy csinálok ahogyan ők azt elképzelik akkor egy idióta vagyok a szemükben. Állandóan gúnyolódnak rajtam különböző becenevekkel.
2015. nov. 20. 21:32
4/6 anonim válasza:
21:29
Minden szó igaz, amit leirtál,kérdezõ hallgass a 2.-ik válaszolóra.
5/6 anonim válasza:
Azt nem értem, ezt te miért viseled még el? Miért nem lépsz le?
6/6 anonim válasza:
Nézz utána az asszertív kommunikációnak... Azt bántják, aki hagyja, nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!