Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Feljelentettem egy anyukát...

Feljelentettem egy anyukát meg a gyerekét, mert összekarcolták a kocsimat. Miért mégis engem szidalmaz mindenki?

Figyelt kérdés
Kamera felvette, az anyuka maga tette a kocsi tetejére a gyerekét, az meg összejárkálta a sáros cipőjével úgy, hogy polírozás is kevés a karcolások javításához. Szerencsére a rendőrség foglalkozik az üggyel, úgy néz ki, ki kell fizetniük a kárt és még 100-150 ezer forint bírságot is. De emiatt az egész utca, a családom, meg úgy mindenki engem csesztet, hogy lehetek ennyire szívtelen. Legjobban a rongáló anyuka van kiakadva, pedig örülnie kéne hogy szándékos rongálásként ez nem kerül bele az erkölcsi bizonyítványába.
2015. febr. 2. 16:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Ne foglalkozz vele!Ha ennyi esze volt az anyukának,ez a minimum,hogy kifizeti a javítást! A többiek meg vegyenek nagy levegőt és dolgozzák fel!
2015. febr. 2. 16:11
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
Pedig Neked van igazad. Ne foglalkozz vele, mit mondanak mások.
2015. febr. 2. 16:12
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
Biztos azért szidalmaznak, mert jaj hát még gyerek, előfordul az ilyesmi...Amúgy meg igazad van. Akkor is meg kell téríteni a kárt, ha nem volt szándékos.
2015. febr. 2. 16:12
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
Ne törődj vele, neked van igazad. A kicsi nem tehet róla, de az anyjának több esze lehetett volna.
2015. febr. 2. 16:16
 5/25 anonim ***** válasza:
84%
Karcold meg az anyukát, aztán nézd meg hogy felháborodna -e.
2015. febr. 2. 16:16
 6/25 anonim ***** válasza:
96%
Jól tetted, legyen esze az anyjának. Nem volt? Akkor fizessen.
2015. febr. 2. 16:17
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy ez valamiféle kicsinyes bosszú az anyuka részéről? Vagy szegény tényleg ennyire hülye, hogy felrakja a gyerekét egy idegen autóra mászkálni?!

A sajátomra se mászhat fel a gyerek, nem még egy idegenére...

2015. febr. 2. 16:18
 8/25 anonim ***** válasza:
37%

Hat ha szandekosan tette a kocsira akkor az gaz, igazad van. Lehetett volna ennyi esze. De van az az elethelyzet, mikor az anya nem tehet rola. Az en lanyommal is volt olyan, hogy elfutott, nem ertem utol, o nem elore nezett es nekiment egy parkolo autonak. Es ha barmi baja lett volna a kocsinak, nem tehettem volna rola. Szerencsere semmi nem lett.

De mondom a te esetednel ertheto, hogy feljelentetted.

2015. febr. 2. 16:19
 9/25 anonim ***** válasza:
38%
És biztos semmi közöd nem lehet ahhoz az anyukához? Csak mert nehéz elhinni,hogy ilyen barom anyukák létezhetnek,hogy csak úgy egy idegen kocsira rárakják a gyereküket...persze elhiszem,nem vádollak,csak kérdezem.
2015. febr. 2. 16:40
 10/25 anonim ***** válasza:
98%

"De emiatt az egész utca, a családom, meg úgy mindenki engem csesztet,"

Akkor mond meg nekik, hogy ők fizessék a javítás költségeit! Tuti el fognak hallgatni, ha saját pénztárcájuk bánná; más f..ával könnyű csalánt verni.

2015. febr. 2. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!