Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Feljelentettem egy anyukát...

Feljelentettem egy anyukát meg a gyerekét, mert összekarcolták a kocsimat. Miért mégis engem szidalmaz mindenki?

Figyelt kérdés
Kamera felvette, az anyuka maga tette a kocsi tetejére a gyerekét, az meg összejárkálta a sáros cipőjével úgy, hogy polírozás is kevés a karcolások javításához. Szerencsére a rendőrség foglalkozik az üggyel, úgy néz ki, ki kell fizetniük a kárt és még 100-150 ezer forint bírságot is. De emiatt az egész utca, a családom, meg úgy mindenki engem csesztet, hogy lehetek ennyire szívtelen. Legjobban a rongáló anyuka van kiakadva, pedig örülnie kéne hogy szándékos rongálásként ez nem kerül bele az erkölcsi bizonyítványába.
2015. febr. 2. 16:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%

A jó múltkor a teszkó parkolójában, a kedves anyuka amíg kinyitotta a saját Suzukiját,

addig a mellette parkoló BMW tetejére tette a kosarát.

Vártam, hogy megjelenik a kopasz tulaj és megcsapja, hogy hazáig repül, de sajna nem jött...

Az ilyenek mindig megússzák...

2015. febr. 2. 20:49
 22/25 anonim ***** válasza:
6%

Gratulálok Kérdező!.:)

Többnyire olyan válaszokat kaptál ami "igazolja", hogy Te helyesen cselekedtél. A családod, illetve az "egész utca", kicsit elbizonytalanított, de megtaláltad a módját, hogy hol kell találni olyan "támogatókat" akik mint egy gombnyomásra a számodra a legmegfelelőbb válaszokat adják, a felmerülő bizonytalanságodat eloszlassák.

2015. febr. 2. 20:53
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

9: "Csak mert nehéz elhinni,hogy ilyen barom anyukák létezhetnek,hogy csak úgy egy idegen kocsira rárakják a gyereküket.."

De, léteznek. Én is anyuka vagyok, egyes anyukatársamtól sikítani tudnék. Néha ők figyelmetlenségből vagy a "beletojok" hozzáállásuktól sokkal több kárt tudnak okozni, mint egy oviscsoport.

2015. febr. 2. 21:58
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, jól tzetted hogy feljelentetted.
2015. febr. 3. 13:16
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy anyuka s gyermeke sem szent és sérthetetlen, bármennyire is gondolják azt ők maguk,netán msok.

Helyesen tetted azt amit, fizessen csak !!

2015. nov. 20. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!