Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenki megutálja az exét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki megutálja az exét?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 18:21
1 2
 1/12 anonim válasza:
Én mindegyikkel jó viszonyba vagyok és nagyon kedvelem őket. Miért utálkozzunk ha valaha szerettük egymást? De ami elmúlt azon nem lehet változtatni, a jó viszonyt meg fenn lehet tartani. :)
2011. aug. 15. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Attól függ mi az oka annak hogy ex lett belőle... egy kapcsolat felbomlásának a legtöbbször komoly oka van. Ha csak annyi a dolog hogy nem érzik jól magukat egymással, akkor nem feltétlenül "utálja meg" egyik se a másikat, nade minek kapcsolatot tartani egy olyan emberrel akivel nem érzed jól magad?
2011. aug. 15. 18:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem. Mégis miért utálnám?
2011. aug. 15. 18:25
 4/12 anonim ***** válasza:
nem utálom őket...igazából semmit nem érzek velük kapcsolatban...ami elmúlt elmúlt és egyikkel sem tartom a kapcsolatot,feleslegesnek érzem,meg nincs is szükségem rá...
2011. aug. 15. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:

Eddig 2férfi volt az életemben, ebből az egyiket NAGYON megbántam. Na, őt pl. szívből utálom.

De a másikat soha sem tudnám, mert Ő EMBER. :)

Attól függ milyen ember és miért szakítotok...

2011. aug. 15. 18:29
 6/12 anonim válasza:
Velem ugy volt hogy engem utált meg,bár oka nem volt rá.:Dde szerintem nem törvényszerü.vagyis jobb jóba lenni mint rosszba.:)de én nem örülnék ha a barátom jóba lenne az exével.meg ö sem tudná eltürni ezt tölem,meg igazábol nem is hiányzik.:D
2011. aug. 15. 18:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Első csajommal haragban váltunk el, nagyon utáltam, hogy elvett 4 évet az életemből, a másik kettővel csendesen szakítottam. 1 éve pedig megint együtt vagyok az első csajommal.
2011. aug. 15. 18:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem!
2011. aug. 15. 18:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Akikkel rövid(ebb) ideig voltam együtt és (amennyire lehet) békés volt az elválás, azzal ha találkozunk köszönünk, puszi-puszi, mizujs, hogy vagy stb stb. Néha egymásra írunk msnen vagy facebookon, de ennyi.

Viszont volt egy 11 hónapig tartó kapcsolatom, amiben nagyon komoly és intenzív érzések voltak, vele csúnyán is lett vége. Mindketten szerettük még egymást, de a távolság és a korkülönbség miatt nem tudtuk folytatni, folyton csak veszekedtünk. Őt túlságosan szerettem ahhoz, hogy csak barátként tudjak rá nézni ezek után bármikor is, éppen ezért nem is tartom vele a kapcsolatot, facebookon sem vagyunk egymás ismerősei, akármennyire is lezártam és akármennyire is szeretem a jelenlegi páromat, nem tudnám és nem is akarom nyomon követni a jelenlegi életét.

2011. aug. 15. 18:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Probaltam en is udvarias lenni es kozombosseget szinlelni de nem ment. A kedveert azert "kibekultem" vele. Most hogy mar nem beszelunk nekem jobb. O meg mar ugyis reg tullepett ezen sztem.
2011. aug. 15. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!