Anyák megsértődnétek?

Figyelt kérdés

Éjszaka közepén bementek a gyereketek szobájába(aki már nem kisgyerek), leültök az ágya szélére és szólongatni kezditek. Egyszer csak felül az ágyban és ezt mondja "Ha közelebb jösz megrugdoslak" Majd visszazuhan a párnájára és alszik tovább.

Mi lenne a reakciótok? Megsértődnétek? Elvárnátok, hogy másnap bocsánatot kérjen és kiengeszteljen?

2015. nov. 20. 16:02
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
ostoba, nagyon ostoba és bolond az olyan szülő, aki éjszaka elkezdi keltegetni (pláne a beteg!) gyerekét.
2015. nov. 23. 22:29
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, miért kellett kiemelni a kérdést?

Válaszom:

Nem, nem sértődnék meg anyaként, de ilyen elő sem fordulhatna, hiszen nem vagyok olyan hülye, hogy felkeltsem a beteg gyerekemet....

Mellesleg ha lázasan is tud aludni a gyermekem, akkor csak örülök, hiszen az immunrendszere kőkeményen dolgozik a betegség ellen, a láz a "fegyver". És ha ebben az állapotban tud aludni, tehát nem verejtékezik, forgolódik, nem nyugtalan, akkor a szervezete kontrollban tartja a fiziológiás folyamatokat, amelyek a gyógyulás során lezajlanak (a láz elengedhetetlen ehhez!!!)

2015. nov. 24. 08:43
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Négy gyerekes apaként értem az aggodalmat.

Ha bemész és békésen alszik akkor rendben van.

Ha zihál vagy még mindig aggódsz, akkor a homlokoddal a homlokához érve érezni, hogy sok-e?

Lázmérés kedvéért felébreszteni az butaság.

Azért felébreszteni hogy mondja meg, mennyi... XD.

Hogy valaki félálomban miket beszél, arra nem adunk.

Soha egy gyermeket sem kényszerítettem bocsánatkérésre.

Meséld el neki a sztorit, annak több értelme van.

2015. dec. 25. 11:37
 34/36 anonim ***** válasza:
75%

Félálomban, sötét szobában valószínű nem jutna el az agyamig, hogy ki ül az ágyamnál.

Vagy lefagynék vagy ütnék (nem fegyegetőznék).

Nem normális az olyan szülő, aki az éjszaka közepén bemegy a gyerekhez (persze, ha pl. nem tűz van vagy ilyenek)! Ha mégis ilyen bolond lennék azon se sértődnék meg, ha betöri az orrom (mert valószínű én is ezt tenném)

2015. dec. 25. 14:46
 35/36 anonim ***** válasza:
83%
Hányszor emeled még ki?Senki nem fog véleményt változtatni,az újak is egyet fognak érteni abban,hogy nem ébresztünk,szólongatunk alvó gyereket az éjszaka közepén.Te hibáztál,NEKED KELL BOCSÁNATOT KÉRNI,HOGY BEMENTÉL,nem neki,amiért félkómásan beszólt.
2015. dec. 25. 16:01
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert szoktam baromságokat beszélni álomban, félálomban, és tudom, hogy milyen helyiértéken kell az ilyenkor kimondott dolgokat kezelni.
2016. jan. 1. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!