Anyák! Mit szólnátok ha a 13 éves lányotok szeretne venni 1 tangát? Engednétek?
kb tudnám hogy pasizni akar
vennék mellé óvszert is
és valahol nem tetszene, hogy ez a legnagyobb gondja és pl nem plusz órákat akarna venni, vagy akármi célja lenne
Engedném. Én ha valahova megyek csak tangát veszek fel, mert a rendes bugyit kényelmetlennek érzem a mindennapokra. Itthon szoktam kényelmes franciákat, pamutalsókat hordani.
Szóval nem arra gondolnék, hogy mutogatni akarja , hanem hogy számomra is ez a kényelmes viselet.
Arra odafigyelnék, hogy ne égővörös agyoncsipkézett darabot vegyen ennyi idősen, hanem sima egyszínű, pamut, kényelmes fajtákat. Többet is kaphatna felőlem.
"De egy tanga fehérnemű,azt az ember a nadrágja alatt hordja nem rajta."
Teljes mértékben igaz, de sokaknál kilátszik. Van akinél véletlen, van akinél szándékosan. Sok szülő el akarja kerülni, hogy az utóbbi kategória legyen a lánya.
Egyébként ilyen helyesírással nem érdemes tettetned, hogy az édesanya vagy, egyértelmű, hogy 13 éves lányként írod ki a kérdésed. Nyugodtan írhatsz E/1-be is, nem kell harmadik személyben beszélned magadról.
nekem is volt ennyi idősen, mégis 16 évesen lett először barátom, és 18 évesen vesztettem el. szóval szerintem nem függ össze a pasizassal és a könnyűvérűséggel.
egyszerűen kényelmesebb szerintem, és kevésbé feltűnő nadragon keresztül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!