Anyák! Mit szólnátok ha a 13 éves lányotok szeretne venni 1 tangát? Engednétek?
Persze hogy megengedném. 13 évesen azért már nem kislány, akinek mindegy, hogy néz ki, mit visel. Persze csakis pamut, normális, egyszerű bugyit engednék, a pasizós, szexis darabokkal jó pár évet ráér még, de mire oda jutunk, már nem igen kérné az engedélyem. :D
Kipróbálni ki lehet, normális higiénia mellett alkalmi viseléssel nem igen okoz problémát. Ha meg azért szeretné, mert ciki, ha átüt a bugyi vonala, inkább vennék neki néhány lézervágott bugyit, mert az még annyira se látszik, kényelmesebb is - csak persze jó drága.
Én a tangát engedném, azzal nincs bajom.
Én a leggingset nem engedném akkor, ha nem megfelelően használja.
Leggingset úgy hordjuk, hogy valami még takarja a se..ggünket. A leggings az olyan mint egy harisnya. Márpedig ki akar harisnyába flangálni az utcán. Olyan mintha elfelejtett volna normálisan felöltözni, vagy mondjuk a szoknyáját elhagyta volna. Pont múlthéten ment előttem egy csaj, ilyen nadrágban. Nem volt kövér, de még így is szörnyen állt rajta és hiába volt tanga, az is átlátszott a nadrágon keresztül. De nem értem miért nem bírják ezt az emberek felfogni.
Nekem ez a "nem látszik át" érvelés nem jön össze. Mindig van rajtam bugyi, mindig van rajtam melltartó. Aki ezen meglepődik, vagy esetleg kinevetne - nem röhögött még ki senki, mert hordok bugyit - az az ő baja.
Mellesleg én sem láttam soha senkinek a bugyivonalát, de általában az emberek fejét nézem, nem az ágyékukat és környékét. Csak tangát láttam kilógni még ezer éve középsuliban, de az brutál volt. Segg felső része csípőnadrágból üléskor totál kiesik, tanga meg szinte mellig felhúzva. Szerintem akkor álltam meg a növésben.
2 kicsi lányom van (2 és 5 évesek), de vennék nekik ha megkérnének. Eppen tegnap vettem magamnak uj tangákat és a kicsi nadrágra húzva szaladgált :) nagyon aranyos volt. Szerintem 13 évesen már nekem is volt fehér nadrág alá.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!