Anyák megsértődnétek?
Figyelt kérdés
Éjszaka közepén bementek a gyereketek szobájába(aki már nem kisgyerek), leültök az ágya szélére és szólongatni kezditek. Egyszer csak felül az ágyban és ezt mondja "Ha közelebb jösz megrugdoslak" Majd visszazuhan a párnájára és alszik tovább.
Mi lenne a reakciótok? Megsértődnétek? Elvárnátok, hogy másnap bocsánatot kérjen és kiengeszteljen?
2015. nov. 20. 16:02
11/36 anonim válasza:
Az én szüleim tudják, hogy jobb nem bejönni amikor alszok. Nem szeretem ha akkor jönnek be hozzám. Ha még fel is ébresztenek akkor ne csodálkozzanak ha morci vagyok, és ilyeneket mondok. Mi lehet olyan fontos éjszaka közepén, ami nem várhat reggelig?
12/36 anonim válasza:
Abszolút nem sértődnék meg,és nem várnék bocsánatkérésre.Sőt,még én kérnék bocsánatot,hogy felébresztettem.De ez csak elmélet,mert maximum olyan esetben mennék be hozzá az éjszaka közepén,ha ég a ház.
13/36 anonim válasza:
Ezen megsértődni elég nagy hülyeség. Pláne ha mélyálomban volt és abból zavarta föl, nem csoda ha pár pillanatig azt se tudta hol van.
14/36 anonim válasza:
Arra gondolnék, hogy valaki zaklatta, éjszaka bement hozzá, és ezért ez a zsigeri, álmában történt reakciója. Eszembe sem jutni ezért haragudni rá.
15/36 anonim válasza:
Ha éjjel valaki random leülne az ágyamra, és szólongat, az első ötletem az lenne, hogy betörő vagy ilyesmi, szóval nem, nem sértődnék meg, ha felkeltem a nem kicsi gyerekemet, és nem gondol arra, hogy az anyja unatkozik, ezért bemegy hozzá.
16/36 anonim válasza:
Nem tudom, milyen nevelést kaptál, hogy nálatok elmegy a "megrugdoslak" szó, főleg a szülőkkel szemben.
Közönséges, primitív, eccerű embernek tartom azt, aki így beszél. Intelligens ember álmából felébresztve sem mond ilyent.
17/36 anonim válasza:
#: "Nade miert tennek ilyet?"
Pl. rosszul van....
18/36 anonim válasza:
Egyetértek a legtöbbekkel. Intelligens ember pedig lazán tud mondani sokkal csúnyábbakat is, nincs semmi összefüggés.
19/36 anonim válasza:
Egyetértek a 16-ossal.
Soha nem tudnék álmomból felébresztve sem ilyet mondani a szüleimnek.
Az a minimum, hogy bocsánatot kérsz.
20/36 anonim válasza:
#19: Úgy látszik, a prolik vannak itt többségben. (Ezt viselkedésre érten.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!