Ti megsértődnétek, ha drogtesztre akarnának vinni a szüleitek?
Volt egy hevesebb vitánk anyával, miután ő kiakadt, hogy biztosan szedek valamit és el fog vinni drogtesztre.
Talán fontos információ mindezek mellé, hogy 23 éves lány vagyok, egyetemei tanuló, az átlagom sosem volt 4-egész alatt, soha nem járok el bulizni, otthon vagyok a hétvégéken is, látja minden nap, hogy mit csinálok, mert haza jövök, életemben egy barátom volt de ő van már 7 éve és szereti is a fiút, akkor most mi a fenének jut eszébe ilyen??? Mondtam neki, hogy elmehetünk drogtesztre, de az nem fog kimutatni semmit, ( még csak egy szál cigit sem szívtam el soha, mert utálom az illatát ) Jogosan háborodok fel a feltételezésen? Egyáltalán mire fel? ( A vitatéma egyébként annyira említésre sem méltó és röhejes, hogy nem írtam le)
Ha tiszta vagyok, akkor bármikor szívesen alávetném magam!
Az is biztos, hogy ezt nem mutatnám, had gyanakodjanak addig, míg meg nincs az eredmény!
Sértődötten, kevésbé hihetően bizonygatnám a tisztaságom,mert mihelyt ez bebizonyosodik, erős ütőkártya lesz a kezemben! Ezzel bizonyítanám az ő téves következtetéseiket.
Kiterjeszteném a többi következtetésekre is! Ha ekkorát tévedtek itt, bárhol bármekkorát tévedhetnek, de nem mindet lehet ilyen egyértelműen bizonyítani!
Ha nem lennék tiszta, más a helyzet! Akkor igyekezném elkerülni és a mentalitásommal igyekezném igazolni, hogy tiszta vagyok.
Bocs hogy ezt mondom de anyád egy hatalmas gyökér.
25F
#5: Ezt nyilván ő is tudja. A kis suhancok a jogaikat rettentő jól ismerik (bár te tuti nem vagy 18).
Az anyukának meg kötelessége egyetemre járatni. Mindent ilyen feszkóval oldasz meg?
Igen, nagyon rosszul esne a feltételezés. Nem lehet, hogy csak a vita hevében mondta? Szerintem holnapra elfelejti.
Az anyukának meg NEM kötelessége...
Kimaradt NEM.
Igen, mivel az azt jelentené, hogy nem bíznak bennem, holott a családunkban nagyon fontos a kölcsönös bizalom.
Nálunk ilyen szóba sem kerülne soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!