Ti megsértődnétek, ha drogtesztre akarnának vinni a szüleitek?
Volt egy hevesebb vitánk anyával, miután ő kiakadt, hogy biztosan szedek valamit és el fog vinni drogtesztre.
Talán fontos információ mindezek mellé, hogy 23 éves lány vagyok, egyetemei tanuló, az átlagom sosem volt 4-egész alatt, soha nem járok el bulizni, otthon vagyok a hétvégéken is, látja minden nap, hogy mit csinálok, mert haza jövök, életemben egy barátom volt de ő van már 7 éve és szereti is a fiút, akkor most mi a fenének jut eszébe ilyen??? Mondtam neki, hogy elmehetünk drogtesztre, de az nem fog kimutatni semmit, ( még csak egy szál cigit sem szívtam el soha, mert utálom az illatát ) Jogosan háborodok fel a feltételezésen? Egyáltalán mire fel? ( A vitatéma egyébként annyira említésre sem méltó és röhejes, hogy nem írtam le)
"Drogtesztre? 23 évesen? Hangosan, a térdem csapkodva visítva röhögném ki..."
Az én házamban viszont meg drogosok nem élhetnek. Aztán röhöghetsz visítva valahol másol.
valószínűleg ő szed valamit, hogy ilyeneket találd ki
javasold, hogy menjetek el együtt, biztos ami biztos :D
Abban biztos lehetne, hogy nem mennék el, de szóba sem állnék vele, míg elnézést nem kér.
12-es, te pedig mi jogon tennéd ki a gyereked? Egy pusztán hiszti okán, mert te bebeszélted magadnak,. hogy drogozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!