Jogosan vagyok dühös?
Az van ,hogy focizok és most kaptam egy felnőtt csapathoz egy meghívást edzésre mint Kiderült..
Én ezt most tudtam meg suli után,anyám lerendezte ,hogy majd én megyek is az edzésre ma 17:30-kor.
Anyám tudta,hogy nekem holnapra készülnöm kell dolgozatra meg felelésre ,mert beteg voltam és most kell pótolnom.
Elmondtam anyámnak ,hogy nem fogok elmenni sokat kell tanulnom,de Ő azt mondja ,hogy nem kell azt sokat tanulni Úgyis megtudom tanulni.
Teljesen kiakadtam ,azt mondta ,hogy akkor most meg lemondja ,de az meg akkora bunkóság a csapattal szemben... :/
Mondtam ,hogy nincs bajom az anyukámmal...
És úgy is tud szólni egy tanár ha nincs vele órám...
De sokat kell tanulnom,nagyon nehezen tudok tanulni ,sok idő kell nekem hozzá.
Nem mentem el csütörtökön megyek , le is lett fújva az edzés..
Mar ugyan nem aktualis de szerintem nem jogosan voltal duhos: anyukad segiteni akart, azt nezte h te mit latsz jonak es talan ha nem is a legjobban oldotta meg akk sem az o hibaja volt.
Szerintem ha elmehetsz egy felnott edzesre akk menj el, nem azert mert az edzes fontosabb hanem mert az ritkabb h elmehetsz egy ilyenre es azert nem akkora tragedia ha utana este le kell ulnod tanulni, akkor se ha sokaig tart. En mikor orszagosra edzettem akk magatol ertetodoen minden nap csak este tudtam leulni tanulni es igy is az osztaly egyik legjobbja voltam gimiben. Most is sportolok es pl tegnap este fel8ig volt edzes es elotte ott ultem a tornateremben es egy esszet irtam, utana meg otthon befejeztem a matekleckemet stb. Meg lehet oldani. Ha beteg vagy akk egy heti ami nagyjabol tantargyankent heti 2 orat jelent, vagyis ennyit kell megtanulnod. Tegyuk fel hnap 5 targybol felelsz es heti ket oranyi anyagot ha megvannak a jegyzetek akk kb 20 percbe telik megerteni es megtanulni. Most ott allsz a buszmegalloban, a tankonyveid nelkul es a netet arra hasznalod h kerdeseket irj ki ahelyett h googlen v youtubeon keresgelnel vmit a temaban amibol hnap felelsz... Azert sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!