Miért van az, hogy a szüleim nem tudnak engem elfogadni?
16 éves lány vagyok, a szüleim 2 éves koromban elváltak. Azóta apának már van felesége és egy kisfia, akit nagyon szeretek, úgyszintén mint a feleségét. De valami nem okés.
Anyával élek együtt, és hát mondtam neki, hogy komolyabban szeretnék a rajzolással foglalkozni, már 9 évesen se inkább formákat rajzoltam, hanem elvont dolgokat és gazdag színvilágot teremtettem meg a papíron. Rengeteg versenyen indultam, ahol mindig dobogón szerepeltem és 5 nemzetközi versenyre jutottam ki, abból 2 világversenyre jutott ki a rajzom, az egyik 396., a másik 94. helyezést ért el a többmint 12 millió beküldött rajzból, természetesen korosztály kategóriában. Ezzel nem dicsekedni szeretnék, csakhát anya azzal érvel, hogy nem igaz, hogy annyi ragadt rám 10 év iskola után, hogy szeretek papírra pingálni. És ami a legszomorúbb, hogy apa is egyetért vele. De én imádok rajzolni, szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, a szüleim viszont rettenetesen ellenzik, ők inkább mérnöknek képzelnének el. Tény, hogy jól megy a matek meg a fizika is, meg van hozzá az agyam, de én biztos vagyok benne, hogy csak a művészet mellett lennék boldog! Mit tegyek? Kérlek segítsetek!:(
a szuleid kicsit realisabban latjak a világot. akkor már menj el rajztanarnak, mellette bőven lesz időd alkotni, az egyetem is tetszeni fog. és nem halsz úgy éhen, mint ha csak rajzolgatàsból szeretnél megelni...
nyilván van akinek sikerül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!