Hogyan lehet elfogadni azt, hogy meghaltak a szüleim?
Ez tényleg nagy tragédia, sajnálom :( Ha élnek még a nagyszüleid, én érzelmileg rájuk támaszkodnék a helyedben. beszélgetnék velük sokat a szüleimről, meg az érzéseimről.
De a pszichológus is jó ötlet, ha másképp nem megy.
Muszáj tovább lépni, és nem leragadni a gyászban, mert akkor ez az egész folyamat téged is felőröl.
1 év, 2 hónap leforgása alatt mindkét szülőmet eltemettem, akik rettenetesen fiatalok voltak (Édesapa 53, Édesanya 47)
A halál visszafordíthatatlan.....az élet pedig megy tovább.....nélkülük :(
szia, a lányom 6 éves volt mikor az apja meghalt.
sokszor gondol rá, nem telik el nap hogy ne beszélnénk róla.
ő úgy tudja hogy a lelke életben van és látja őt, de nem tud vele beszélni mert nincs már teste, ki kellett szállni mert elromlott és nem lehetett megjavítani.
most ott van a többi emberrel akik szintén befejezték az életüket és a következőre készülnek, és jól érzi ott magát, nincsen fájdalom és szenvedés.
szokott vele álmodni, meglátogatja és süt neki sütit.
most 9 éves a lányom.
én is hasonlóképpen gondolkoztam az apámról mikor meghalt.
ne legyünk önzőek, nekik megszűntek a kínjaik mikor meghaltak, nem várhatjuk el hogy kínok között csak miattunk még szenvedjenek az ittlétért.
a lányom apja leukémiás volt, az én apám pedig vesetumoros.
(35/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!