Miért nem akarják elfogadni ezt a szüleim? Vagy ez csak udvariasság?
Az első munkahelyemen ruhapénzt osztottak, és nem valami sok, de mégiscsak több mint a fizum (hát igen, egy pályakezdőnek alacsony a fizetése) de én nagyon örültem még ennyinek is.
Itthon felvázoltam, hogy bár csak női ruhára lehet költeni, azért megtaláljuk a módját hogy kapjanak valamit a fiúk is.
De a szüleim azt akarják hogy költsem magamra, legyek csinos stb.. :S Hogyan győzzem meg őket hogy legalább egy pár ruhát hadd vegyek nekik? Tényleg nagyon jó szülők, a tesóim is jó fejek általában, és mikor itt olvasom hogy hány gyakorisnak vannak iszákos szülei akkor érzem igazán hogy nagyon hálás lehetek mindezért.
Nem kérnek rezsit sem tőlem, azt se kérdezték meg hogy mennyi a fizum mikor megkaptam a melót. Szeretnék egy kicsit visszaadni abból amit kapok :)
Nos szerintetek hogyan vehetném rá őket hogy menjünk el egy közös ruhavásárlásra?
Én a barátnőmmel csináltam azt, hogy elmentem vele ruhát venni, úgy tudta, magamnak. Kérdeztem, szerinte melyik szép, melyik tetszik neki(kb azonos a stílusunk-méretünk), néhányat fel is próbáltam, megvettem őket.
Másnap megkapta mindet szépen becsomagolva. Így tuti az ő ízlése, stb.
Talán így próbáld meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!