Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet elfogadni azt,...

Hogyan lehet elfogadni azt, hogy meghaltak a szüleim?

Figyelt kérdés
Még csak 26 éves leszek, de az életem egy tragédia. Apu lassan kilenc éve, anyu tavaly februárban halt meg. Sokszor elgondolkodom azon, hogy miért történt ez velem, hogy ilyen fiatalon árva lettem. Hogyan tudnám ezen túltenni magam?
2015. jan. 24. 16:22
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia! Tudom hogy nagyon bensőséges téma, és nagyon sajnálom ami veled meg a szüleiddel történt...elképzelhetetlen. azóta jobban vagy? Javult a lelki állapotod? Fel tudtál álnni a padlóról? Anyagi gondjaidbol tovább tudtál állni?
2021. ápr. 15. 00:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Pont ezt szeretném én is kérdezni, mint 11-es"...

Nekem is gyerekkoromban haltak meg a szüleim, és nagyon nehéz nélkülük az élet. Szerintem túl a hiányukon, sajnos egy életre be nem hozható hátránnyal lehet számolni. Kíváncsi lennék egy olyan történetre, akinek sikerült ezen túllépni, és sikeresen behozta az összes hátrányt, ami ebből adódott...

2021. máj. 13. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!