Ajándék lónak ne nézd a fogát?
Ex anyósjelölttől kaptam hasonló dolgokat.
Aztán kapott tőlem egy használt V gyalut...
En tudod mit csinalnek? :)
köv, szülinap nevnap,esetleg karacsonyra kernek 1 iphone dobozt ( 5,6 esetleg ha addig kijön 7es-t....)
beleraknam a dobozba,becsomagolnam majd mondanam hogy boldog karacsonyt,szulinapot akarmit. Majd visitanek a rohogestol :DDDDDDDDDDDDD
Az oke lenne hogy jo a telefon,tudod hasznalni stb. de igy? vissza ajandekoznam az tuti :D
amugy meg: a pofatlansag hatara szerintem...
HA nem is visszaadnám, azért megmondanám, illetve rákérdeznék, hogy ezt mégis hogy.
Hallottam ezt-azt, hibásan működik a telefon, kedves család, ez így rosszul esett, hogy egy hibás vacakot kaptam.
Értem én, nem kell a legszuperebb mindenből, de tudatosan, szxrt adni születésnapra....más lenne a felállás, ha előtte tudnám, hogy "Figyi, koma, ez és ez a baja a telefonnak amit most vettem, de ha elviszed GSM-hez még használhatod."
De így, hogy alkalomra, hibái elhallgatásával adták......
Nekem apai nagymamám csinálta azt kiskoromban, hogy eljött hozzánk látogatóba és ellopta a kedvenc plüssmacimat, majd pár hónap múlva odaadta "ajjándékba", míg az anyai nagymamám felvárárolta a testvéremnek meg nekem a fél játékboltot a kevés nyugdíjából. ._.
Amúgy én is beraknám egy IPhone6-os dobozba és odaadnám karácsonyra a használt telóját! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!