Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ajándék lónak ne nézd a fogát?

Ajándék lónak ne nézd a fogát?

Figyelt kérdés
A reakciótokra/véleményetekre lennék kiváncsi az alább helyzetben. Kapsz szülinapodra egy használt okostelefont, hogy lecserélhesd az eddigi 8 évest. Beszélgetés közben anyukád elkotyogja, hogy neten vették használtan mostohádnak, ő fél év múlva lecserélte egy ùjra, így neked adják. Pròbálod használni, de lefagy 2 percenként, magátòl kikapcsol, nem tudod felvenni, ha hívnak, wifit sose érzékel. Röviden: használhatatlan. Legközelebbi találkozásotokkor naivan még azt hiszed, hogy te állítottál el valamit, de kiderül, hogy a hibák miatt lett lecserélve, náluk is ezt csinálta, szidják az egészet. Szòval egy hibás ajándékot adtak tudatosan.
2015. nov. 5. 12:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz... Én mondanám, hogy szeretném lecserélni a telefont, mert hibás...
2015. nov. 5. 12:36
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
elég gáz, én minimum odaadnám neki, hogy akkor inkább nem kell, ennyi erővel adhattak volna egy gagyi kupont is.Szegény nagybátyám csinálta azt, hogy eljött a szülinapomra és miközben felköszöntött a férjemnek adott egy spéci fúrót :D szóval nem olyan vészes :D
2015. nov. 5. 12:44
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég szomorú. Biztos mondanám, hogy használhatatlan a telefon, és szívesen visszaadnám a mostohámnak, használja ő ha tudja.
2015. nov. 5. 12:46
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
elvinném szervizbe, hogy van-e értelme megjavítani, szoftvert frissíteni rajta, ha párezerből kijön megcsináltatnám, vagy haverral aki ért hozzá barátiba, ha nem, akkor eladnám 10-20 ezret csak ér, abból meg csak veszek valamit....
2015. nov. 5. 12:53
 5/20 anonim ***** válasza:
54%
Utólag nem tenném szóvá. Add el egy használt mobiltelefon kereskedőnek. Ha meg legközelebb rákérdeznek, hogy mi van a "szuper" telefonoddal, mondd csak hogy eladtad, az nekik lehet ciki, ha a telefonért szinte semmit sem adtak. Az meg pláne, ha még ingyen sem akarták átvenni, ezért veszélyes hulladék gyűjtőbe dobtad. :)
2015. nov. 5. 12:59
 6/20 anonim ***** válasza:
97%

Ex anyósjelölttől kaptam hasonló dolgokat.

Aztán kapott tőlem egy használt V gyalut...

2015. nov. 5. 13:32
 7/20 anonim ***** válasza:
97%
Igen, ajándékozd vissza anyukád vagy a mostohád szülinapjára.
2015. nov. 5. 13:52
 8/20 anonim ***** válasza:
96%

En tudod mit csinalnek? :)

köv, szülinap nevnap,esetleg karacsonyra kernek 1 iphone dobozt ( 5,6 esetleg ha addig kijön 7es-t....)

beleraknam a dobozba,becsomagolnam majd mondanam hogy boldog karacsonyt,szulinapot akarmit. Majd visitanek a rohogestol :DDDDDDDDDDDDD

Az oke lenne hogy jo a telefon,tudod hasznalni stb. de igy? vissza ajandekoznam az tuti :D

amugy meg: a pofatlansag hatara szerintem...

2015. nov. 5. 14:21
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

HA nem is visszaadnám, azért megmondanám, illetve rákérdeznék, hogy ezt mégis hogy.

Hallottam ezt-azt, hibásan működik a telefon, kedves család, ez így rosszul esett, hogy egy hibás vacakot kaptam.

Értem én, nem kell a legszuperebb mindenből, de tudatosan, szxrt adni születésnapra....más lenne a felállás, ha előtte tudnám, hogy "Figyi, koma, ez és ez a baja a telefonnak amit most vettem, de ha elviszed GSM-hez még használhatod."

De így, hogy alkalomra, hibái elhallgatásával adták......

2015. nov. 5. 14:28
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

Nekem apai nagymamám csinálta azt kiskoromban, hogy eljött hozzánk látogatóba és ellopta a kedvenc plüssmacimat, majd pár hónap múlva odaadta "ajjándékba", míg az anyai nagymamám felvárárolta a testvéremnek meg nekem a fél játékboltot a kevés nyugdíjából. ._.

Amúgy én is beraknám egy IPhone6-os dobozba és odaadnám karácsonyra a használt telóját! :D

2015. nov. 5. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!