Lányok, ti hogy reagálnátok, ha egy idegen srác megállítana titeket az utcán, és elkezdene veletek beszélgetni/ ismerkedni/ flörtölni?
Mondtam peti pazdmek hogy ne itt trolkodj...
3. Köszi :)
Most írok én is, bár én nem vagyok nő.
Ha valakinek van ehhez bátorsága, akkor meg kell próbálni úgymond ésszel csinálni, tehát hogyha látja, hogy valaki siet, esetleg olvas, vásárol, vagy pedig szemmel láthatóan vár valakit, akkor az ilyenekkel nem kell próbálkozni, mert ha ennek ellenére megpróbálja az illető, akkor ki lehet már találni előtte is, hogy mi lesz a történet vége: nyilvánvalóan elutasítás.
Ha az illeto ertelmes, jofej es van humora, illetve en is raerek, es nem azt varja,h "helyben lesz.opjam", akkor semmi problema.
Egyszet buszon mellem ult es megszolitott egy naagyon nagyon helyes pasi...*.* oh istenkem nagyon tetszett, de volt baratom, ugyh nyilvan semmi nem lett belole.
Nemreg pedig a strandon jott oda egy pasi :D jo fej volt, bar kicsit sokat beszelt az elet dolgairol, full ismeretnul:D de en ertekelem az ilyet, mert biztos nagy batorsag kell ahhoz,hogy egy ismeretlen csajhoz odamenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!