Lányok, mit szólnátok ha egy idegen srác odamenne hozzátok?
Nem tetszene. Rossz emlékeim is vannak, így hiába tűnne "jófej"-nek, szépen elküldeném...nem szeretem, ha egy vadidegen leszólít azért, mert szerinte jól nézek ki.
27/n
ettől lightosabb szöveg kell, de értékelem a bátorságát. lehet belőle telszám.
30
Szerintem nem túl jó ötlet csak így odamenni egy lányhoz, a legtöbben tolakodásnak veszik. Tök ismeretlenül azt mondod, hogy szép meg ilyenek, attól én még tuti nem adnám oda a számom. Persze minden alól vannak kivételek :)
18
pont akkor tolakodás, mikor nincs egyedül.
2#
"amúgy hogyan lehet akkor ismerkedni? mert mindig vad idegen lesz maximum akkor nálatok csak úgy ha esetleg valaki ismerössel van?"
Ha valakinek van valami hobbija(vagy munkahely, vagy iskola), amit nem nagy magányában űz, akkor általában kapcsolatba kerül emberekkel, akikkel vált néhány mondatot, így talán korrektebb döntést tud hozni, mikor úgy dönt, hogy jobban meg akar ismerni valakit...
A kérdésben is idegen srác szerepelt, aki azért menne oda a lányhoz, mert bejön neki a külseje...van azért egy kis különbség...
Ez az amit nem tudnak eldönteni a nők.
Sírnak hogy töketlenek a férfiak és nem kezdeményeznek de az se jó ha odamennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!