Lányok! Ti milyen leszólítást szerettek a leginkább hallani egy számotokra idegen, de szimpatikus sráctól? Mi az ami meg fog Titeket?
bőven elég egy szia + mosoly
nem kell drágám édesem cicám stb....
Volt egy srác aki nagyon tetszett és amikor végre odajött hozzám (majd elájultam a boldogságtól) ezt mondta: Kiba..ott szép vagy! Nah egy világ dőlt össze bennem :D
Amit az előző válaszoló írt. Szia, mosoly, és a témába illő kérdés. Gyakran jársz ide? Hogy érzed magad? Tetszett ez meg az? stb.
Normális lánynak nem kellene klisék.
valami semleges duma
ezek a csajozós szövegek azok amire úgy tudok válaszolni h a pasinak az élettől is elmegy a kedve :-)
tudnál ebben segíteni...? merre találom ezt vagy azt ?
minden az adott helyszíntől függ
"Külső ami megfog, belső ami megtart."
Ezt mindig a csajok hangoztatják.
És nagyjából igaz is.
Tehát nem a leszólítás a lényeg, hanem hogy ki szólítja le őket.
A betanult szövegeket, szokásos kliséket én se bírom! Ezen kívül ne legyen egoista a srác, ne akarja "eladni magát", azt mutatni, hogy ő a legjobb pasi a világon.
Legyen őszinte, természetes. Viszont, ha egy kicsit látszik rajta, hogy izgul, az cuki tud lenni, azzal nekem speciel nincs problémám, sőt. :)
Egyszer sétáltam az utcán és ott volt egy csapat huszonéves srác. gondoltam magam, hjaj, de szuper, mindjárt kapom a füttyögést és mutogatást meg a jajdekinyalnálak fosságot, mint általában. És akkor az egyik azt mondta: "Úristen, úgy nézel ki, mint aki legalább százféleképpen tudna megölni egy férfit csupán a puszta kezeit használva. Ez igen!"
Na az imponált. Kifejezetten imponált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!