Tok idegen csajt hogy ismerjek meg?
Figyelt kérdés
Egy lanyt lattam az utcan mar nagyon reg es most megtalaltam a neten. Nekem nagyon tetszik, es ismerosom elmondasa alapjan nagyon aranyos is. En nagyon szivesen megismernem csak tobb helyen is bibi van. Egyreszt egyaltalan nem ismerjuk egymast, masreszt mas mas varosba kerulunk az egyetem miatt. Erdemes lenne meg most gyorsan beprobalkozni? Vagy nezzek mas lany utan? Illetve hogy kene megismernem?2014. aug. 17. 22:48
1/3 anonim válasza:
Ha neked ő kell, akkor szerezd meg. Írj rá face-en vagy ha tudod, hogy milyen környéken tartózkodik, akkor oda kimész és leszólítod. :)
2/3 anonim válasza:
Jelöld be MERT már többször is láttad az utcán és szimpatikusnak tűnik neked, szeretnél vele beszélgetni, kicsit jobban megismerni stb.. :) Ha reménytelen akkor hagyd.
3/3 anonim válasza:
írj rá! egy próbát megér... írhatod az igazságot is, amit ide, hogy „láttalak az utcán, ismik azt mondták aranyos vagy, így gondoltam rád írok... lenne kedved beszélgetni?” stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!