Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerjek meg egy srácot,...

Hogy ismerjek meg egy srácot, aki még csak figyelemre se méltat? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hát. Azaz igazság, hogy csak hetente kétszer látom Őt. Egy edzésre járunk, és nagyon megtetszett. Sajnos az a baj, hogy a barátnőmnek is tetszik. Viszont a srác nagyon jóban van a barátnőmmel. Nem tudom mit tegyek, vagy egyáltalán, hogyan keltsem fel az érdeklődését. "Kissé" reménytelen a helyzet, mert kb. amikor ráköszönök még annyiba sem vesz, hogy visszaköszönjön, csak ha a barátnőm is velem van. Nem tudom mi van köztük, de szeretném valahogy megismerni és elérni, hogy legalább egy kicsit is érdekeljem. Rólam: Vékony, csinos lány vagyok. Sportos alkatú, okos. Hoszzú középbarna hajam, kreol bőröm van. Nem vagyok csúnya, de nincs semmi önbizalmam. Nem tudom, nem merek odamenni hozzájuk mert mindig a haverjaival lóg. Nem szeretném ha kiröhögnének. Kérlek segítsetek! Értelmes válaszokat várok. Aki pedig csak húzná az időmet a hülyeségével, tartsa meg magának! Köszönöm, hogy végigolvastad!

2014. aug. 14. 17:54
 1/5 anonim válasza:
100%
ha tetszik, csak menj oda hozzá, hívd el randira, és hát ha nem hát nem, nem fognak kinevetni, ez csak egy filmes klisé, de még ha ki is nevetnének ne érdekeljen más véleménye, csak azoké, akik szeretnek, de ha nem méltat figyelemre se, én bolygatnám nagyon, mert ilyen bunkóval ha össze is jössz, nem sok minden lesz belőle, csak kihasználás és fájdalom, de ez csak az én véleményem :) 16/f
2014. aug. 14. 18:00
 2/5 anonim válasza:
53%
Szóval, ha jól értem, a barátnőd nagyon jóba van vele, tetszik is neki, és te meg rá akarsz nyomulni? Nem vagy túl jó fej..
2014. aug. 14. 18:31
 3/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátődet hogy tetszik e neki a srác ,ha csak barátságot érez akkor kérdmeg hogy segítene e neked hogy jobban megismerd a srácot ,ha pedig tetszik neki akkor ....
2014. aug. 14. 18:44
 4/5 anonim válasza:
szerintem próbáld meg magadra felhívni valahogy a figyelmét pl ha tudod hogy valamit szeret csináld te is vagy tudd meg hova szeret járni, reggelente kávézni vagy valami és "véletlenül" fussatok össze..de előtte szerintem mindenképpen beszélj a barátnőddel ha neki tetszik a srác és alakul valami köztük ne tedd tönkre de lehet csak barátok és a barátnőd még segít is majd neked!:) í
2014. aug. 22. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem futnék olyan ember után,aki levegőnek néz,de te tudod...Ha neked szükséged van arra,hogy bohócot csinálj magadból,akkor hajrá!
2014. aug. 22. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!