Lányok, ha az utcán járva időnként megbámulnak olyan idegen lányok, akik nekem is tetszenek, akkor mihez kezdjek velük? Szólítsam le őket? Ha igen, miként?
Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben sokan szép fiúnak tartanak, és arra lettem figyelmes – legtöbbször miután megborotválkozottan/megfésülten/ápoltan megyek ki az utcára, hogy – leggyakrabban tizenéves – lányoknak megakad a szemük rajtam; tekintetükben tetszést, vonzalmat állapítok meg. Nem önelégültségből, hanem azért írom le mindezt, mert tudni kívánom, hogy ilyenkor részemről mi legyen a következő lépés. Többnyire nekem is nagyon tetszik az a lány, aki megbámul, és nagyon szívesen leszólítanám, megkérdezném a nevét, elkérném a számát, randira hívnám vagy valami, csak nem merem; ebben a világban óriási bátorság kell ahhoz, hogy valaki odalépjen egy vadidegen elé. Szóval ha sajnálom az elszalasztott lehetőséget, akkor szerintetek mit kéne csinálnom, ti mit várnátok el, ha tényleg tetszem nektek? És ha épp egy vagy több barátnőtökkel sétáltok? Nagyon jól esik, és úgy szeretném kihasználni ezeket az alkalmakat. Tudtok segíteni? Köszi előre is, ha igen.2014. aug. 14. 17:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor csak elkönyvelik a lányok hogy sajnos egyre több a metroszexuális pali, ezért néznek, nem másért.
2/6 anonim válasza:
Én ilyenkor nagyon örülnék, ha odajönne a srác és mondjuk
a nevem megkérdezné :)
3/6 anonim válasza:
De őt inkább az érdekli milyen hajfestéket használsz.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, 2-es!
2014. aug. 14. 19:16
6/6 anonim válasza:
mázlista :D
mondjuk engem is megbámulnak az utcán, de se az arcszőrzetemre, se a hajamra nem fordítok igényt, mondhatni szőrösen-kócosan megyek az utcán, akkor is megnéznek, szóval nem biztos hogy jót jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!