Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok egy olyan fiúval, akin időnként tömegbe, meg idegen emberek közelébe, pánikroham szerű tünetek jelentkeznek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 00:48
2/10 anonim válasza:
hát nem nagyon
de nem olyan nagy hátrány vagy kizáró ok
de inkább nem
3/10 anonim válasza:
Ez nálam olyan dolog, mint az, hogy mondjuk szemüveges, vagy akármi... Nem tehet róla. Az ilyen dolgok sosem olyan meghatározók számomra, hogy bármerre billentsék a mércét. Ha szeretném, ugyan úgy járnék vele, mint akinek nincsenek ilyenjei! (:
4/10 anonim válasza:
aki azt mondja igen, annak még nem volt dolga ilyennel. nekem van 1-2 ilyen ismerősöm. hiperérzékenyekek, ha csúnyán néznek rájuk is megsértődnek. ha valahol közösen mentek vagy rádtapadnak vagy feltapadnak a falra. a többi hátrányról nem is beszélve
5/10 anonim válasza:
Fiú vagyok, a tünetek stimmelnek, és általában volt barátnőm. Szóval gondolom elnézik.
7/10 AeonFLUX válasza:
Volt már pánikbeteg barátom. Mikor jött a roham, mondta, nyugtatgassam és tereljem el a figyelmét. Mindig megpróbáltam, de sose tudtam mit kellene tennem
8/10 AeonFLUX válasza:
Véletlenül elküldtem...
Folytatás: persze nem sikerült lenyugtatnom soha, és én voltam a hibás, hogy még ennyire se vagyok képes, biztos nem szeretem őt és miattam fog meghalni egyszer így. Fél évet türtem neki, aztán lapát.
9/10 anonim válasza:
Nekem egy közeli ismerősöm ilyen betegséggel küzd, szóval ismerem a rosszulléteket és a tüneteket, még is azt írtam, igen, járnék vele. (:
10/10 anonim válasza:
Igen, ilyen néha velem is előfordul, nem szeretek emberek közelében lenni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!