Mit tehet egy anya, ha bántalmazzák kamasz fiát?
A fiú okos, mindig segítőkész volt, kicsit zárkózott ugyan, emiatt pszichológushoz járt egészen kicsi kora óta. Az interneten összeismerkedett egy nála jóval idősebb, 19 éves fiúval, akivel szexuális jellegű kapcsolatba bonyolódtak. Az anyát ez is elég nagy sokként érte, ráadásul a 19 éves fiú erőszakos, és ami csak ront a helyzeten, hogy szexualitás terén is a BDSM vonzza, amihez egy 15 éves partner mindenképpen fiatal.
A pszichológus csak annyit mondott, hogy nagyon fontos a fiút megfelelően felvilágosítani arról, hogy egy ilyen kapcsolatban mikre kell fokozottan figyelni.
Az anya azonban nem akarja annyiban hagyni a dolgot, viszont a 15 éves fiú állítja, hogy „boldog”, a nagyobb fiúval csak olyanokat csinálnak, amiket ő is akar. Az anya azonban úgy gondolja, hogy a fia nem tudja helyesen megítélni, hogy mi az, amiről az gondolja, hogy akarja.
Mit léphet ilyenkor?
27-es vagyok:
Ugye tudjátok, hogy az idegen szavak szótárát húztátok le? :D - ugyanis onnan másoltam be a szadizmus, mazochizmus jelentését, csak elfelejtettem idézőjel közé tenni :-)
"27-es vagyok:
Ugye tudjátok, hogy az idegen szavak szótárát húztátok le? :D - ugyanis onnan másoltam be a szadizmus, mazochizmus jelentését, csak elfelejtettem idézőjel közé tenni :-)
"
azért vagy lepontozva, mert nem tudod értelmezni, amit bemásoltál és olyanról nyilvánítasz véleményt, amiről halvány lila fingod nincs...
a bdsm egy gyűjtőkifejezés, az koránt sem biztos hogy az s/m részért van oda a kölyök, ráadásul az s/m sem arról szól, hogy halálra kínzod a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!