Ki van még így ezzel?
Nagyon nem szeretem,ha sírnak a szüleim. Nem régen voltunk egy esküvőben,és mindketten sírtak. Nagyon rossz érzés volt látni,hiába örömkönnyek voltak. Elképzeltem,hogy milyen lesz,ha majd az én esküvőm lesz,ott mennyire fognak majd sírni..
A másik kérdésem az,hogy ti milyenek voltatok tininek? Nagyon szeretem a szüleimet,de mostanában nagyon sok egyedüllét kell nekem,semmi nem történt,de így érzem. És ők ezt nem fogadják el. Kicsit én is érzem,meg azt is,hogy sokszor durva vagyok velük,de hát ilyen ez a kamaszkor.
Régen én sosem,sírtam örömömben,de mostanában már tudom mit jelent.Sőt van amikor bekönnyezek ha meghat valami :-)
( Viszont,azt nem értem,hogy téged miért zavar,hogy könnyeznek a szűleid öröműkben? ) :-)
Igen a kamaszkor nehéz,de ne fogj rá dolgokat,amiket teszel vagy mondasz.
Azért ,nem kell durvának lenni,mert kamaszkorban vagy...
És biztosra veszem,hogy lesz olyan pillanat az életedben ,amit örömödben megfogsz könnyezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!