Ki van még így ezzel?

Figyelt kérdés

Nagyon nem szeretem,ha sírnak a szüleim. Nem régen voltunk egy esküvőben,és mindketten sírtak. Nagyon rossz érzés volt látni,hiába örömkönnyek voltak. Elképzeltem,hogy milyen lesz,ha majd az én esküvőm lesz,ott mennyire fognak majd sírni..

A másik kérdésem az,hogy ti milyenek voltatok tininek? Nagyon szeretem a szüleimet,de mostanában nagyon sok egyedüllét kell nekem,semmi nem történt,de így érzem. És ők ezt nem fogadják el. Kicsit én is érzem,meg azt is,hogy sokszor durva vagyok velük,de hát ilyen ez a kamaszkor.

2015. okt. 26. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Régen én sosem,sírtam örömömben,de mostanában már tudom mit jelent.Sőt van amikor bekönnyezek ha meghat valami :-)

( Viszont,azt nem értem,hogy téged miért zavar,hogy könnyeznek a szűleid öröműkben? ) :-)

Igen a kamaszkor nehéz,de ne fogj rá dolgokat,amiket teszel vagy mondasz.

Azért ,nem kell durvának lenni,mert kamaszkorban vagy...

És biztosra veszem,hogy lesz olyan pillanat az életedben ,amit örömödben megfogsz könnyezni!

2015. okt. 26. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Régen engem is zavart ha sírni láttam a szüleimet, főleg ha Apukámat. Talán azért zavar, mert a könnyektől kevésbé látod erősnek őket? Úgy érzed, ha ők akik "nagyok és erősek" sírnak, akkor veled mi lesz? Nekem ilyesmi érzéseim voltak, de elmúlt. Az esküvőmön is sírt Apukám, és nagyon jó érzés volt, hogy ennyi örült nekünk. A kamaszkordban mindenki kicsit csúnyábban viselkedik a szüleivel, mint előtte és utána, túl kell élni valahogy, de azért próbálj meg ne túl durva lenni, mert akármi is van ők a szüleid és szeretnek téged (még ha néha idegesítenek is)
2015. okt. 27. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!