Apám eltiltott a kedvenc sorozatomtól, ezzel meg tönkretette a társas életem. Mit csináljak?
A barátaim nagy része a sorozat rajongói csoportjából vannak, de már nem tárgyalhatom ki az évadnyitót. Apám szerint agresszívá tesz a kedvenc sorozatom.
Pedig a tévésorozatok nem tesznek agresszívá, én vagyok az ideges típus.
Amúgy Doctor Who rajongó vagyok.
Én is eltiltanálak, ha ennyire korlátolt vagy.
Egy dolog szeretni és nézni valamit, más pedig, ha csak ebből áll az életed. Ez utóbbi nem normális.
De nem bírom ki a sorozatom nélkül! Értitek?
Az apám meg mintha a középkorba lenne és eltiltana valamitől. Pedig kíváncsi vagyok az új részekre. De nem, a sors közbeszólt.
Csak rossz látni, hogy már mindenki látta.
És én maradtam ki belőle! Értitek, az én apám ilyen középkoriasan gondolkodik. Megmondta, hogy innentől csak azokkal beszélhettek akiket személyesen ismerek.
De azok is csak politizálni bírnak meg a kocsikról beszélni.
Például? Én dolgozom otthon, vannak barátaim. De egész nyáron erre vártam, erre reggel hopp azzal fogad a konyhában, hogy előadást tart a sorozatfüggőség általa gondolt hátrányairól.
És megmondta, hogy innentől a korombeli korlátolt jobbikosokkal barátkozhatok! Akiknek rosszul vagyok a rasszista fröccsögésétől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!