13-4 évesen én elengedném, fôleg ha nem tömegközlekedéssel, hanem a tesójával utazik, gondolom haza is. Ahhiz ragaszkodnék, hogy óránként hívjon fel, ill ha mennek valamerre, arról azonnal értesítsen.
2015. szept. 10. 07:35
2/30 anonim válasza:
Most? mikor nem egy megerőszakolás van a gyereklányok/nők között a bevándorlókkal kapcsolatban és az iskolák kérik a szülőket, hogy egyedül a gyereklányokat ne engedjék sehová? Egyedül sehová. Csak kísérettel.
2015. szept. 10. 07:37
3/30 anonim válasza:
Vedd a fáradságot, és kísérd el te magad.
2015. szept. 10. 07:38
4/30 A kérdező kommentje:
1-es: Igen, ő az.
2-es: nem Magyarországon élek :)
3-as: dolgoznom kell.
2015. szept. 10. 07:44
5/30 anonim válasza:
Te tudod, mennyire megbízható a lányod.
Én már 8-9 évesen egyedül mászkáltam Budapeste, ami tőlünk kb. 16 km-re van. Tehát nem nagy táv, de buszozni vagy vonatozni kellett, és nem volt gond.
Megjegyzem, nyilván a 90-es években nem Youtube-os emberekkel találkozni mentem.
2015. szept. 10. 07:48
6/30 anonim válasza:
14 évesen nem engedném el, hiszen a testvére nem marad vele, ki tudja ki bújuk meg a neten megismert álarc mögött.
2015. szept. 10. 07:58
7/30 anonim válasza:
Én elengedném, azzal a feltétellel, hogy nem egyedül megy (ha a testvére nem tud vele maradni, akkor egy megbízható barátnője kísérje el), és már járt abban a városban többször, kiismeri magát. Meg persze az is előfeltétel, hogy korábban még nem játszotta el a bizalmamat.
2015. szept. 10. 08:01
8/30 anonim válasza:
14 évesen már szórakozni is elengedtek havonta 1X,bàr mi még nem voltunk ennyire selejtesek,életképtelenek mint a mai tizenévesek.
2015. szept. 10. 08:10
9/30 anonim válasza:
off: mit jelent ez a -fogalom, hogy kedvenc youtube-os??
2015. szept. 10. 08:18
10/30 anonim válasza:
Utolsó! Gondolom egy olyan emberrel találkozna, aki youtube csatornát vezet, és ő a kedvence.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!