Ti hány évesen engednétek el a lányotokat a szomszéd városba, hogy találkozzon a kedvenc youtube-osával?
Holnap a testvére megy abba a városba, ezért a lányom megkérte, hogy őt is vigye és tegye ki az egyik téren.
Ti hány évest engednétek ilyenre? Az enyém 14 és természetesen vinné a telefonját.
Nem egy megerőszakolás van a gyereklányok/nők között a bevándorlókkal kapcsolatban és az iskolák kérik a szülőket, hogy egyedül a gyereklányokat ne engedjék sehová?
Sorold, hány menekült erőszakolt meg bárkit...
Nálam az alábbi kérdések merülnek fel:
-ismerős-e a gyerek a városban?
-ott lesz-e mellette végig a testvér vagy más idősebb, megbízható, általam ismert ember?
Ha a válasz nem és nem, akkor akármennyire rimánkodik, egy 14 éves lányt én még nem engednék el. A legtöbb tök éretlen, és egyedül nem tudja megvédeni magát semmilyen atrocitás ellen, pedig a mai világban fényes nappal is szoktak megerőszakolni, verni, kirabolni embereket, főleg védtelen, egyedül járkáló tinilányokat.
Nektek mi bajotok? Én Pesten vagyok albérletben, illetve a Budapest-Bécs vasútvonal és autópálya mellett lakok, még mindig nem láttam egy szál menekültet se, sőt, megerőszakolásról se hallottam.
A youtube-os találkozó pedig nem egy randi, gondolom "közönségtalálkozó", én pl Szirmait követem, ő közös mozizást, illetve utána beszélgetést szokott szervezni. Úúúú, de durva.
Én 11 évesen a szomszéd városba jártam suliba.. 14 évesen nem pólyásbaba már.. Legyen nála telefon, néha jelentkezzen, érjen haza a megbeszélt időpontra, és érezze jól magát.
A Youtube-os akivel találkozott 17 éves.
Végül az volt, hogy a testvére ott ült egy padon, ahonnan jól látta az egészet. Fél órát töltött csak el ott a lányom, mert a testvére siettette. Bár, a fiam párja (akivel mentek) nem értette, miért kell vigyázni a lányomra :)
Végül úgy mesélte, hogy elég jó volt, és sajnálta, hogy keveset maradhatott.
Amúgy a várost félig-meddig ismeri, hisz pólyás kora óta jár be. Legalább egy hónapba (min.) egyszer elmegy oda.
+ kapcsolatai is vannak ott.
Minek ekkora port kavarni?
Azok nem engednék el a gyereket, akik még a Youtube fogalmát sem ismerik.
Anno 7 évesen már buszoztam a suliba, még telefon se létezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!