Nem tudom behajtani a gyerektartást. Mit tegyek?
Már szinte mindent végigjártam, megy a pénz ügyvédre, közjegyzőre, stb., de gyerektartást nem hajlandó fizetni a g, gyermekem apja.
Bíróság, per, itélet. Ígéret.
Könyörgés, ígéret.
Ügyvédi felszólítás, ígéret.
Fizetési meghagyás, jogerős határozat.
Rendőrségi feljelentés, vallomás megtagadása.
Ígéret.
Végrehajtás, ingatlan 1/4-ére végrehajtási jog bejegyezve.
Na most ezzel semmit sem tudok kezdeni, negyed ingatlan nem értékesíthető.
Tények: apa egy éve tartozik a gyerektartással, pénze bőven van, Németországban dolgozik, kb. havi 800E Ft-ot keres.
Külföldi fizetésből a végrehajtó nem tud tiltani, mert külföldi a munkáltató (be van jelentve).
Apa luxusban él, jól látható módon, amikor hazajön egy hét alatt fél millió körül hagy a kocsmában (akkor mindenki a haverja).
Milyen hatóság vagy ki vagy mi tudna nekem segíteni?
Pedig le kene fordittatni. Ha most nincs ra penzed, akkor jovo honapban, de ez mar eltorpul a sok vegrehajtasi ktg mellett.
A munkaltatot keresd meg, azzal legalabb nehany kellemetlen percet szerzel neki, meg nem mellesleg a fonoke is megtudja hogy goreny.
Ha ez kozvetlenul nem vezet eredmenyre, akkor helyi birosag, polgarmesteri hivatal, stb. Kovetsegnek (nemetorszagi magyar) irhatsz egy emailt mellekelve a hatarozatokat, ok tudnak a legtobbet segiteni ha akarnak.
Én csak egy dolgott kérdeznék.
Pontosan hol is szokott inni mikor haza jön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!