Elkényeztetett vagyok! Mit csináljak? (lent)
Köszönöm a válaszokat, most egy kicsit kevésbé érzem magam rossz embernek. :)
De egyébként ezt a mindent megkapok dolgot nem úgy kell értelmezni, hogy mindegy, hogy mit kérek, azt egyből megadják nekem (például ha most odaállítanék a szüleim elé, hogy vegyenek nekem egy 20000 ft-os cipőt, biztos, hogy nem vennék meg, de amúgy sem kérnék ilyet). Ha meg szeretnék venni valamit, például egy új ruhát, könyvet, bármit, akkor előtte mindig ezerszer átgondolom, hogy van-e értelme megvenni, és nem túl drága-e, mert nem akarom feleslegesn költeni a szüleim pénzét. Ráadásul elég csúnya bőrproblémáim vannak, ami miatt arcápolási termékeket kérek mindig a szüleimtől, amik néha drágák, ezért ezek mellett egyéb dolgot nem igazán merek kérni. S1zóval nincs olyan sok ruhám, márkás cuccaim, stb, pedig néha jó lenne. Inkább abból a szempontból vagyok elkényeztetett, hogy semmi házimunkát nem kell csinálnom otthon, és a szüleim nem szidnak le semmiért. De szerintem elmondom ezt nekik, és megpróbálok változtatni a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!