Ti emiatt megharagudnátok rá? Jogosan vagyunk csalódottak?
Figyelt kérdés
A történet röviden: A szüleink elváltak és van egy húgom. Az apánk a tudtunk nélkül a nevére vette a nevelt gyerekét, akit tudja, hogy nem csípünk (megvan az okunk rá), de ezt itt most nem részletezném.
Hozzáteszem, hogy ezt már évekkel ezelőtt meglépte, ráadásul nekünk el sem mondta, hanem mástól kellett megtudnunk. Nem tartom ez fairnek a részéről, hogy így viselkedett velünk. A párja akivel a nevelt lányát nevelte (aki a gyerek anyja) lelépett egy másik palival.
2015. okt. 22. 14:57
11/35 A kérdező kommentje:
8-as magam fizetem a kajámat! Külön élek a férjemmel!
2015. okt. 22. 15:18
12/35 anonim válasza:
Elmondtátok az Apukátoknak, hogy ez rosszul esik nektek?
13/35 anonim válasza:
Ennek kicsit olyan árulás szaga van, az apuka részéről. Nem túl korrekt. Valszeg én is haragudnék... de csak ha szeretem az apámat. Ha nem, akkor nem érdekelne. De jogos a felháborodásod.
14/35 A kérdező kommentje:
Még nem beszéltem vele erről. De meg fogom említeni neki mindenképpen! Még a nőt is majdnem feleségül vette... Az lett volna a legnagyobb hiba. A nő akarta, csak végül apánk nem.
2015. okt. 22. 15:20
15/35 anonim válasza:
Most élettárs vagy feleség? Apád csak akkor tudta örökbe fogadni a nő gyerekét, ha feleségül vette (és a gyereknek nem volt bejegyezve a konkrét apa személye az anyakönyvbe vagy bevolt, de lemondott róla).
16/35 anonim válasza:
Most olvastam az utolsó hozzászólást, akkor apai elismerő nyilatkozatot tehetett legfeljebb.
17/35 A kérdező kommentje:
A nőt nem vette feleségül ez 100%. Attól még örökbe fogadhatja szerintem, mivel bejelentett élettársi kapcsolat meg létezik. A lány amúgy maradt az anyja nevén.
2015. okt. 22. 15:22
18/35 anonim válasza:
Mit kell itt okoskodni? Nem az volt a kérdés, hogy milyen módon vette a nevére a gyereket okosok... az élettársa gyerekét is a nevére vetetheti..de baromira nem erről szól a téma..
19/35 A kérdező kommentje:
Igen, lehetséges 16-os :)
2015. okt. 22. 15:23
20/35 anonim válasza:
Szerintem nem kéne bántani a kérdezőt, valószínűleg nem az öröksége érdekli..de mindenkit bántana, ha az apját a pénz miatt egy rüfke megfogná és utána még a kölykét is a nyakába akasztaná, vagy titeket nem zavarna kedves válaszadók???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!