Ti emiatt megharagudnátok rá? Jogosan vagyunk csalódottak?
A történet röviden: A szüleink elváltak és van egy húgom. Az apánk a tudtunk nélkül a nevére vette a nevelt gyerekét, akit tudja, hogy nem csípünk (megvan az okunk rá), de ezt itt most nem részletezném.
Hozzáteszem, hogy ezt már évekkel ezelőtt meglépte, ráadásul nekünk el sem mondta, hanem mástól kellett megtudnunk. Nem tartom ez fairnek a részéről, hogy így viselkedett velünk. A párja akivel a nevelt lányát nevelte (aki a gyerek anyja) lelépett egy másik palival.
Az nem az unokaja, utolso...
Amugy en se orulnek neki!
Azért nem jogos a harag, hogy a nevére vette. Neki ő is a családja lett. Ő nevelte fel.
Az nekem sem tetszene, hogy ezt csak évek után tudom meg mástól.
De gondolom, volt előzménye, hogy nem mondta el. Ahogy írod, ti eleve nem szeretitek a lányt.
Az örökséget meg kár idekeverni. Ne ez legyen a szempont. Nem szép dolog ilyen anyagiasnak lenni és már most osztani a még élő apukád dolgait.
Még annyi, csak nem akartam ennyire részletezni.
Apánk élettársa a pánze miatt kezdett ki az apámmal, most meg lelépett, mert talált egy pénzesebb fazont magának. Erre végre apàm is rájött!!
Viszont most gondolom a volt nője örül, hogy apàm után örököl a lánya, végülis ez is volt a cél mikor megfogta az apámat. A gyerek amúgy azt sem tudja, hogy ki az apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!