Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok erről? Nektek...

Mit gondoltok erről? Nektek hogy esne?

Figyelt kérdés

Már párszor szóba került anyummal a gyerektéma. Persze a reakciója az volt, hogy még ráérünk vele, ráérek majd 30 éves korom felett szülni. Én legbelül már szeretnék kisbabát és úgymond az anyagi anyagilag sem lenne akadály. Belül picit rosszul esik, hogy ez a reakciója és nem az, hogy örülne és azt mondaná, hogy szeretne unokát.

27/n

2015. okt. 18. 17:20
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Nyilván nem a saját anyám véleményétől teszem függővé, hogy mikor szeretnék babát. Anyagilag olyan értelemben állunk egész jól, hogy van félretett pénzünk, viszont saját lakás még várat magára.

Inkább azt mondanám, hogy ők máshogy gondolkodnak.

Szerintük a karrierépítés és az, hogy saját lakásunk legyen az a legfobtosabb, a többi pedig másodlagos, de én meg ezt máshogy gondolom.

2015. okt. 18. 18:24
 22/27 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem az ő véleményátől függnéd, fel se merült volna benned, hogy ezt itt megkérdezd...
2015. okt. 18. 18:26
 23/27 A kérdező kommentje:

Kedves 22-es! Pedig nem a véleménye szerint fogok dönteni, mert azt mindig is tudtam, hogy 30 alatt szeretnék babát vállalni.

Semmiképen nem 30 vagy jóval felette.

Csupán a reakciókra voltam kívàncsi.

Amúgy fiatalos anyukám van, szóval én inkább arra gondolnék, hogy még nem akar nagymama lenni, mert akkor majd úgy érzi, hogy olyan öreg vagy hasonló. Én erre tudok gondolni.

2015. okt. 18. 18:31
 24/27 anonim ***** válasza:
48%

Döbbenetes, hogy kizárólag azzal foglalkozol, hogy anyukád meg anyósod mit mond. A céljaidról pedig E/1-ben beszélsz:

"Pedig nem a véleménye szerint fogok dönteni..."

Fogsz te egymagad dönteni.... A férjed csak tenyészbikának van otthon, ugye? Véleménye nincs a dologról, ugye?

Normális helyeken EGYÜTT (!!!) dönti el férj és feleség, hogy mikor szeretnének babát.

2015. okt. 18. 18:59
 25/27 anonim ***** válasza:
72%

:D szerintem ez a párra tartozik, nem a nagyszülőkre.

Az ha neki bántja a hiúságát, hogy nagymama lesz, az ő gondja és nem a Tied.

Akkor vállaljatok gyereket, amikor Nektek oké.

25-N

(mi is a közeljövőben tervezgetjük, de engem aztán az ilyenfajta megnyilvánulások nem érdekelnének...)

2015. okt. 18. 19:56
 26/27 anonim ***** válasza:
50%

ő már tudja mit jellent egy éjjel nappal üvöltő csecsemő

azt akarja hogy amíg lehet éld ki magad mert utána minden megváltozik

2015. okt. 18. 20:18
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem pont elég az,ha 30 éves koráig kiéli magát az ember? A gyerekválalás ezek szerint már sose fér bele az ember életébe,mert úgy beszélnek róla sokan mint egy nyűg. "20-30 évesen túl fiatal vagy,30 felett meg már késő" Amúgy meg azok akik még családalapítás előtt állnak nem lehetnek sose elég érettek ahhoz,hogy belevágjanak a babaprojektbe.Mivel eddig senki sem nagy tapasztalt szülőként vállata első gyerekét.Persze elég hülyén is hangzik.Gyerekvállalásnál a szülő is folyamatosan tanul új dolgokat,fejlődik.
2015. okt. 18. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!