Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok erről? Nektek...

Mit gondoltok erről? Nektek hogy esne?

Figyelt kérdés

Már párszor szóba került anyummal a gyerektéma. Persze a reakciója az volt, hogy még ráérünk vele, ráérek majd 30 éves korom felett szülni. Én legbelül már szeretnék kisbabát és úgymond az anyagi anyagilag sem lenne akadály. Belül picit rosszul esik, hogy ez a reakciója és nem az, hogy örülne és azt mondaná, hogy szeretne unokát.

27/n

2015. okt. 18. 17:20
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Elnèzés most látom, hogy 2x írtam, hogy anyagilag.
2015. okt. 18. 17:21
 2/27 A kérdező kommentje:
Persze tudom, ha lenne akkor örülne neki, csak az ember valahogy nem ilyen reakcióra számít a saját anyukájától. :)
2015. okt. 18. 17:22
 3/27 anonim ***** válasza:
85%
Nagy a valoszinusege, hogy nem akar meg nagymama lenni.
2015. okt. 18. 17:23
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Most kivel tervezel gyereket? Anyukáddal vagy a pároddal?
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
van férjed?
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez jutott eszembe. Hogy te most anyukáddal tervezel, vagy a pároddal?

Ha van párod, és vele már megbeszélted, anyukádtól sem kell engedélyt kérned. Joga van másképp gondolni és ezt el is mondani, nem kell ezen megsértődni. Ez még nem jelenti azt, hogy ha most szülsz, akkor nem fogja szeretni a gyereket. Biztos, hogy oda lesz érte. De attól még gondolkozhat másképp, mint te.

2015. okt. 18. 17:25
 7/27 anonim ***** válasza:
14%
Nem mind1 h mit akar? Felett amugyis nehezebb szülni
2015. okt. 18. 17:26
 8/27 anonim ***** válasza:
86%

Az ő idejében még 20 körül szültek a nők, és bizony szerintem sokan megbánták, hogy olyan hamar elköteleződtek. Tényleg sokan vannak a mostani 40-50-esek közül akik elválnak-amint kirepül a legkisebb gyermek. Talán félt ettől, bár azon a 3-4 éven már nem múlik szerintem sem semmi.

Lehet hogy jó és bizalmas a kapcsolatod vele, de az ilyenbe azért inkább a pároddal döntsetek.

2015. okt. 18. 17:26
 9/27 anonim ***** válasza:
68%

Még soha életemben nem jutott eszembe ANYÁMMAL beszélni meg, hogy akarok-e és mikor gyereket!

EZ tipikusan az a téma, amiröl minden normális ember a PÁRJÁVAL dönt és egyetlen kivülállót sem von bele a megbeszélésbe.

Ezen kivül ha lesz gyereked, az a ti gyereketek és nem anyádé, nem neki szülöd. Az teljesen lényegtelen dolog, hogy ö szeretne-e unokát, ebbe semmi beleszólása sincs.

Viszont amíg ennyire éretlen vagy, addig tényleg nem kellene gyereket szülnöd, neki ugyanis FELNÖTT szülökre lenne szüksége, nem pedig egy kislányra, aki még a gyerekszülésre is az anyjától kér engedélyt!

2015. okt. 18. 17:29
 10/27 A kérdező kommentje:

Már 6 éve van stabil, harmonikus párkapcsolatom es már házasok

is vagyunk. Persze, hogy nem anyámmal tervezem, de azért lehetne picit lelkesebb. :) Pl anyósom már többször mondta, hogy várja már azt, hogy unokája legyen és ha kell bármikor vigyázni fog rá :)

2015. okt. 18. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!