Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel büntetnétek meg a...

Mivel büntetnétek meg a kamasz lányotokat ezért?

Figyelt kérdés

Az iskolába kellett vinni az osztálypénzt,oda is adtam a lányomnak.Erre jön a telefon az osztályfőnöktől hogy a lányom még mindig nem fizette be a pénzt!Ma meg tudtam hogy ebből a pénzből ment el egyik délután moziba a barátaival.

Nagyon kiakadtam rá elküldtem a szobájába,de hogyan tovább?

2015. okt. 14. 22:00
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
76%
utolsó, igen. aki lop az eredendően gonosz, akár hány éves is. Én biztosan nem engedném kirándulni, had érezze a tette súlyát. Hisztizik miatta? így járt, volt választási lehetősége, de ő meglopta a saját szüleit. Érdekes, ha a szülő lopna a kamasz gyerekétől, akkor mindenki lehordaná mindenféle aljasnak, de itt csak a szegény kis kamaszozás megy, akinek milyen sanyarú lehet az élete hisz lopásra kényszerült. A mai tinik elfajzottak, tisztelet a kevés kivételnek.
2015. okt. 20. 11:22
 62/62 anonim ***** válasza:
0%

60as!

Ezt hogy tervezed kiszámolni 15 évvel előre?

Elárulom: sehogy.

Jó példa erre a családom. 17 éve évi 5-6millió volt a bevétel, ebből kb kettő a kiadás. Ha hozzászámolod az inflációt, rá kell jönnöd, hogy ez az összeg felső középosztály szint volt akkor.

Most 2,5 az éves bevételük, és egy a kiadás.

És vállalkozóból őstermelővé kellett változtatni a státuszukat.

2015. okt. 20. 12:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!