Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel büntetnétek meg a...

Mivel büntetnétek meg a kamasz lányotokat ezért?

Figyelt kérdés

Az iskolába kellett vinni az osztálypénzt,oda is adtam a lányomnak.Erre jön a telefon az osztályfőnöktől hogy a lányom még mindig nem fizette be a pénzt!Ma meg tudtam hogy ebből a pénzből ment el egyik délután moziba a barátaival.

Nagyon kiakadtam rá elküldtem a szobájába,de hogyan tovább?

2015. okt. 14. 22:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
70%

a felnott tarsadalomban is van buntetes

adobuntetes szemetelesert gyorshajtasert tilos parkolasert

Ugye a rendor sem simogat enye benye

pedig az en kis lelkem serul mikor 5 km egy tucat penzt be kell fizetnem

Mikor ot percet kesek es a parkoloor szepen cetlit tesz

Senki nem kerdi hogy erzem magam

Az elkovetett vetekhez illo buntetes igen is nevelo celu

Ahol mi elunk ha a kamaszom kesik az iskolabol felirjak a nevet es a keses idejet

Ha egy evben 2x kesik egy hetig minden nap 30 percel elobb be kell mennie es ott csondben a konyvtarba ulve varja az ora kezdetet.

Tudod kivallo buntetes minden gyerekunk kesett mert molyolt huzta az idot

Egy het korai megjelenes utan erdekes de leszoktak rola tehat hasznal a buntetes.

Nem a szuloket hivjak es enye bejnye van hanem a gyerek a kamasz sajat maga tapasztalja a kovetkezmenyet a kesoi indulasnak.

Nincs kifogas nincs anya apa nem hozott idoben stb stb

Ha kesik a busz azt leellenorzik mivel toben jarnak busszal igy egyszeru azert nem jar buntetes.

Ugyanigy ezer es ezer szabaly van ami megszegese buntetest von maga utan

2015. okt. 16. 14:23
 52/62 anonim ***** válasza:
81%
54%-os, nem vagyok sötét erdőben, boldogságban élünk, ahol vannak szigorú szabályok és mindenkinek, szülőnek, gyereknek egyaránt viselnie kell a felelősséget a tetteiért. A verekedést csak példaként írtam, az enyém jól megvan nevelve, egész eddigi életében összesen háromszor kapott ki, de ezeket meg is érdemelte. Viszont vannak szabályok, amiket be kell tartani, és ha megszegi, akkor jönnek a szankciók. És ez nem csak a gyerekre vonatkozik, hanem ránk is.
2015. okt. 16. 14:24
 53/62 anonim ***** válasza:
33%
Az ütömvágomot metaforaként értettem, több mindenre is vonatkozik egyszerre. Ha így is gondolkodtok és ez nem is fog megváltozni, arra azért érdemes figyelni, hogy a szankciók ne legyenek aránytalanok az elkövetett cselekedetekhez képest. Figyelembe kell venni, hogy egy gyerekről van szó és nem egy törpe felnőttről. Tehát a lelke igenis gyermek lélek, ami másféle elbánást kíván meg mint a tilosban parkoló lelke akit a fakabát felír a noteszébe. Én szeretet és bizalom párti vagyok, nekem ez a véleményem. Másnak meg más, de nem lehetünk egyformák... Viszont az különös, hogy mi kiválóan társalgunk itt erről a témáról, de a kérdező vajon miért nem szól hozzá? Érdekes...
2015. okt. 16. 17:43
 54/62 anonim ***** válasza:
26%

"ha mindenki arra várna, hogy MINDENRE meglegyen a pénz, ma 100 gyerekből 99 nem születne meg!"

Ezt mindig nagyon szeretitek benyögni ti minimálbéresek. Egyszer valamelyikőtök magyarázza már el, miért lenne akkora veszteség, ha nem szaporodna ennyire a szegényebb réteg.

2015. okt. 16. 20:53
 55/62 anonim ***** válasza:
30%

""ha mindenki arra várna, hogy MINDENRE meglegyen a pénz, ma 100 gyerekből 99 nem születne meg!" "

DRÁGA, ehhez nem kell minimálbéresnek lenni, mert havi 2x 200-300 ezerből sem lehet és nem is akarom a gyerekem minden anyagias kérését csettintésre prezentálni.

2015. okt. 16. 22:16
 56/62 anonim ***** válasza:
66%
#54: Lehet, hihetetlen neked, de az ember képességi nem a szülei anyagi helyzetétől függenek!
2015. okt. 16. 22:18
 57/62 anonim ***** válasza:
76%

"ha mindenki arra várna, hogy MINDENRE meglegyen a pénz, ma 100 gyerekből 99 nem születne meg!"

És ha ez így lenne, akkor nem sírna mindenkinek a pofája azon, hogy szegénység van meg nyomor, és nem lenne extrém mértékű túlnépesedés a bolygón, miközben szép lassan elfogy minden élelem és víz.

2015. okt. 18. 19:26
 58/62 anonim ***** válasza:
44%
Magyarázd el neki, hogy ilyen többé nem fordulhat elő, mert ez a lopás, megkárosítás kategoriába tartózik.Kérjen bocsánatot és igérje meg, hogy többé nem tesz ilyent.Megbocsájtás és vége. Nem kell előhozni az esetet senkinek, mert ez szégyen neki is.
2015. okt. 20. 08:10
 59/62 anonim ***** válasza:
28%
Sajnos a mai fiatalok nem tisztelik a törvényt, szemtelenek, gátlástalanok.A szülők fáradtak nem fordítanak kellő odafigyelést a dolgaikra, mert a pénz kereset leköti minden idejüket. Az internet meg nem engedi meg, hogy bennsőséges szülő- gyermek viszony kialakuljon.Így nincs idő a közös beszélgetésekre, nevelésre.A szülő régen még pofozhatta a gyermekét nevelési céllal. Ma már ezt is kiszedték a kezéből. Ma mi van?A gyermek pofozza a szüleit amikor kamasz korba ér, mert megálljt parancsolnak neki.(megtörtént)Azért mindent nem lehet, vannak korlátok.Így lesz öntörvényű a mai társadalom.Tetováljunk, piercingeljünk, szórakozzunk,szórjuk a pénzt stb.Amikor munkába áll, akkor meg majd nem bírja elviselni a robotot, mert nem lehet mobiltelefonozni, cigizni stb.. és csodálkozik, hogy nem felelt meg a próba időn.Szóval a mai gyermekeket a kortársai nagyban befolyásolják.Mi szülők őskövület vagyunk.Hol élsz te? Őskorban?Kérdezik tőlünk.Öltözködésük, beszédjük, viselkedésük szégyen.
2015. okt. 20. 08:25
 60/62 anonim ***** válasza:
24%

38as:

Nem b+, akinek nincs sz@ros, rongyos ezer forintja, egy mozira, az ne vállaljon gyereket! Nem kell megvenni a tizedik ájfónt, meg a huszadik ilyen-olyan tornacipőt se, de azért van egy kis különbség aközött, hogy most nincs 20ezer egy cipőre, meg aközött, hogy nincs egy nyamvadt ezres arra, hogy a gyereke néha kicsit szórakozzon.

De nyugi, tudom én, hogy ezen az oldalon csak az a jó gyerek, aki már 10 éves korában elmegy dolgozni, eltartja a szüleit és eszébe se jutnak ilyen butaságok, mint barátok, vagy szórakozás.

Egyébként a többi sérült gyerekgyűlölőnek: honnan veszitek ilyen biztosra, hogy amúgy kap a gyerek zsebpénzt? Már csak azért kérdezem, mert mikor arról kérdez itt valaki, hogy ki mennyi zsebpénzt ad, mennyi az ideális, stbstb, akkor mindenki nagy pofával hirdeti, hogy ő nem ad semennyit, mert ugye ő se kapott aztán mégis felnőtt, meg ha bármit kér a gyerek, azt ő megveszi neki. És szinte mindig ezek vannak többségben. Tehát akkor miért is olyan biztos, hogy ezt a pokol kölyke kap zsebpénzt, csak eredendően gonosz és csak heccből ment lopott pénzen moziba?

2015. okt. 20. 08:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!