Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti fizetitek az egyetemet a...

Ti fizetitek az egyetemet a gyereknek, de ő nem jár be napokig. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

a gyereketek egy másik városba szeretne menni egyetemre. így fizetitek neki az albérletet, a kajàt, költőpénzt, ruhapénzt, bulipénzt, a fénymàsolàst, könyveket stb... szóval mindent. és kiderülne, hogy van amikor napokig nem megy az egyetem közelébe se, vagy csak 1-1 órára megy be naponta. mit reagàlnàtok? első éves.

itt a hangsúly nem csak a pénzen van, hanem hogy mindent megtesztek, hogy csak a sulira koncentráljon, ne kelljen diákmelót vállalni, legyen ideje tanulni és órára járni. ennek ellenére ő csak bulizott eddig, és néha benézett òràra

2015. okt. 9. 11:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nem a jelenléti ívet nézném, hanem a vizsgaeredményeket.
2015. okt. 9. 19:44
 32/33 anonim ***** válasza:
Én mint egyetemista tudok neked válaszolni. Volt olyan félévem, amikor a 7-8 órámból csak kettőre jártam be, mert olyan mindegy volt, hogy bent vagyok-e vagy sem. Nekem is a szüleim fizetik, és tudják is ezeket a lógásaimat, de nem érdekli őket mert mindig 4-es és 5-ös vizsgáim lettek. Azért jó kiélni magamat, de vigyázok, hogy ne menjen a tanulás rovására. Az más dolog, hogy a csoporttársaim közül jó páran vannak akik nem járnak be és meg is buknak. Őket nem érdekli a tanulás még, még vizsgaidőszakban is buliznak. Többük azt mondta, hogy nem diplomázni jött, hanem bulizni, hát megvan róluk a véleményem.
2015. okt. 9. 20:01
 33/33 anonim ***** válasza:

Mi unalmas/értelmetlen órákat felosztottuk barátnőkkel, mindenki csak egyre járt be és bedobta a közösbe a jegyzetét ill. szólt ha kell vmit csinálni.

Így mindenki egyformán hozott áldozatot és jegyzete is volt, nem volt vita:) Feltettük minden óra után egy közös emailcímre és mindenki akkor fért hozzá amikor csak akart.

Mondjuk ez csak megbízható emberekkel működik, olyat nem vettünk be, akinél előfordulhat h bocs elfelejtettem...

2015. okt. 9. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!