Mit mondjak a gyereknek, hogy ne érezze azt, hogy az anyja nem szereti?
Én nem tudom megérteni ezt a nőt. Talán nem is akarom. De azért meglehet neki is mondani, hogy ha már ennyire melózik, akkor tudhatná, hogy az adott szó mit jelent akár egy üzlet megkötésébe, hát még egy kisgyereknek. Ő is volt gyerek. Felelőtlenül ígérgetni az mindenkinek megy az nem kerül semmibe, de az ígéretet betartani, az kevésnek.
A gyereknek ezt nem fogod tudni megmagyarázni, mert a kisgyerek még tiszta, még hisz a neki adott szóban.
Nincs az a munka, nincs az a siker ami megérné ezt mint amit ő tesz. Nincs.
A nőci mire hátra fog dőlni, addigra elveszti a gyerekét. De nem csak ő, hanem ti is, mert ki fog égni a gyerek, és egy depressziós sérült kamasz lesz, aki úgy kezdi az életét, hogy soha senkinek nem fogja elhinni a szavát, és mindenki mögött csak a becsapást fogja keresni.
Megér ennyit az üzlet? Nekem nem érne meg.
1. Az az idö sosem fog eljönni, amikor az anyának LESZ ideje a gyerekre, mindig a munkája lesz a fontosabb.
2. A gyereknek mondjátok meg, hogy az anyának nagyon sok munkája van, és ezért nem tudja elöre, mikor van szabadidieje.
3. Az anyával beszéljétek meg, hogy amikor el tudja vinni a gyereket, akkor szóljon oda elötte egy órával, a gyerek ne várja fölöslegesen.
4. A gyereknek nem az a legrosszabb, hogy az anyával nem találkozik, hanem hogy hiába vár.
A gyerek érdekében azt próbálnám megebszélni az anyukájával, hogy ne ígérje meg fixen, hogy mikor jön, hanem csak veletek felnőttekkel egyeztessen és a kisfiúnak meglepetés legyen, hogy jön amikor tud.
A gyereknek meg én is azt mondanám, hogy anya nagyon szeret, sokat gondol rád és jön amikor tud jönni.
Igen, pszichológushoz is elvinném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!