Ti fizetitek az egyetemet a gyereknek, de ő nem jár be napokig. Mit tennétek?
a gyereketek egy másik városba szeretne menni egyetemre. így fizetitek neki az albérletet, a kajàt, költőpénzt, ruhapénzt, bulipénzt, a fénymàsolàst, könyveket stb... szóval mindent. és kiderülne, hogy van amikor napokig nem megy az egyetem közelébe se, vagy csak 1-1 órára megy be naponta. mit reagàlnàtok? első éves.
itt a hangsúly nem csak a pénzen van, hanem hogy mindent megtesztek, hogy csak a sulira koncentráljon, ne kelljen diákmelót vállalni, legyen ideje tanulni és órára járni. ennek ellenére ő csak bulizott eddig, és néha benézett òràra
közben írtam, hogy nem szülő vagyok, csak a csoporttarsaimnal ezt látom..
én az egyetem városában lakok, úgyhogy a lakhatasom adott. de extràkért el kell mennem dolgozni.. és kicsit bánt, hogy ha mondom, hogy nem megyek x bulira mert 3,500 a beugrò, akkor úgy néznek rám mint az őrültre.. ha még azt is mondom, hogy hétköznap nem megyek el bulizni mert másnap órákon nem tudok figyelni, akkor szintén engem néznek hülyének..
de most komolyan, én tanulni jöttem ide, és én vagyok lesajnàlva..
meg most nem tudok megengedni magamnak ilyen drága bulikat.. úgy könnyű, hogy más adja rá.. de nekem az 8 óra munka.. ami max hétvégén megy, hétköznap nem tudok dolgozni az órák miatt.
és kicsit irigy vagyok hogy nekik minden alajuk van tolva, és akkor xarnak az egyetemre, pedig azért vannak itt elvileg
Kivarnam az elso felevet.
Lehet hogy akkora asz, hogy neki igy is sikerul. Azt azert vilagossa tennem hogy nem fogom orokke finanszirozni a tanulast, ha egyertelmu hogy belexar az egeszbe, akkor vege a finanszirozasnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!