Mit csinálnátok, ha az apátok nem hagyna békén az MLM hülyeséggel?
Ha valaki nem tudja: MLM -> értékesítés, eladás saját erőből más termékét, másokat "be kell szervezned", hogy alattad értékesítsen, mert abból bónusz lesz, stb.
Nincs kiépített, jó, stabil ismeretségi körünk. Senkinek sincs pénze körülöttünk... Szerinte majd mindenkit meg lehet győzni. A termékek jók, de én nem akarok senkit megkeresni, mert zaklatásnak érzem. És 2 hete nem hagy, hogy írjak névlistát, mondtam hogy nem. És nem hagy vele. Én meg tiszta ideg vagyok, hogy felnőttem és még mindig nem képes elfogadni, hogy attól még hogy ő valamit akar, az nem biztos h azt én is szeretnèm. De azt se mondom neki, hogy kaka az egèsz, de lassan ott tartok. Ha jön a "szponzora" (aki alatt értékesít) mindig akkor hívja oda, amikor megyek látogatni. Megengedtem, hogy termékbemutatót tartson az albérletembe, mert ahol a szüleim laknak, az boruasztó, és nem érti h attól mèg h segítek, h nem erőltetem (vele ellentérben) arra h ne csinálja, az nem azt jelenti h engem ez érdekel.
És mondtam, de mintha meg se hallaná. Megrendezem helyettük a testvéreim szülinapját (kicsik még) és azt kapom cserébe h én hivogassam az ismerőseimet. Mit csináljak? A kapcsolatot nem akarom megszakítani de lehet h így kénytelen leszek.
Az Amway. És 20 éve is csinàlta egyszer. Meg van róla győződve, hogy akkor azért nem működött, mert rosszul csinálta.
Előbb vennék én is apámtól hegesztőgépet, mint tisztítószereket, vitaminokat. Olyan furcsa tőle.
Köszönöm a válaszokat, sokat segít. :)
Mond meg neki, hogy te majd akkor fogsz névlistát írni, ha majd fantáziát látsz benne, és a saját üzletedet fogod építeni. Mindenki a SAJÁT névlistájából dolgozzon, mond meg az apádnak, hogy neki kell a saját névlistáját összehoznia, ez az ő névlistája. Ehhez neked semmi közöd! Ezt nem mondták neki, hogy saját névlistából kell dolgozni???
Amway-ezik? És már másodjára?
Szegényke...
Ez klasszikus pilótajáték, amelyet a törvény büntet! Magyarul átverés, becsapás, akik inditották, azok gazdagodnak rajta, a többieket kifosztják.
Múltkor hívták anyut is, olyan mobilszámról, amelyik nem írja ki, csak Privát számot. Hogy kisorsolták, nyert egy ajándékot, de ehhez el kell utaznia egy bemutatóra, hogy ott átvegye. És persze vásároljon, lehetőleg ócska vacakokat, jó drágán. Sikerült lebeszélnem, nem utazott el. A barátnője igen, ott kiderült, hogy MLM toborzás is volt, az "ajándék" egy filléres műanyag teaszűrő csodateával! De azért volt annyi esze, hogy nem vett semmit.
Marhaság, ha ilyen miatt meg akarod szakítani apáddal a kapcsolatot.
Szépen mond el neki, hogy te hogy látod ezt a dolgot, neked ez nem szimpatikus, te nem akarod magadat lejáratni az ismerőseid előtt, ezt értse meg, nem akarsz jobban belealakulni a dolgokba. Ha ő akarja, akkor csinálja, kívánod, hogy legyen sikere, de kérd meg őt, téged ezekbe ne vonjon bele mert te ezzel szemben elutasító vagy és te az ő gyereke vagy, nem egy ügyfél akit meg kell győzzön.
Amúgy ha szakmai oldalról vizsgáljuk nem biztos, hogy ez manapság olyan hallott ötlet. Ez már nem a 15 évvel ezelőtti mlm korszak, amikor bevitték a melóhelyre a mintát és ott próbálta meg tukmálni a kollégákra az illető, ma már itt a facebook stb. két sornyi mondat és egy kattintás és 200 ember tudomására hozod, hogy hello, van itt olcsón öblítő akinek kell, ennyi meg ennyi, jelentkezz, hozd a pénzt és adom.
A termékbemutató, ne az a baromság már 2015-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!